Inceputul anului scolar 2018-2019

Iata-ne din nou in fata unui nou inceput! Un inceput special, intrucat marcheaza al 10-lea an in care IOANID ofera elevilor sai un drum de succes, amintiri frumoase si relatii de prietenie pentru o viata! Dorim sa va multumim tuturor celor ce fac parte din aceasta comunitate frumoasa, elevi, parinti si colegi si speram ca, impreuna, sa pasim an de an cu increderea ca ne vom aminti cu cel mai mare drag momentele petrecute impreuna!

De asemenea, echipa IOANID doreste sa multumeasca elevilor si profesorilor care, prin activitatea desfasurata la clasa, au reusit sa obtina recunoasterea la nivel de municipiu in aceasta vara, cand scoala noastra a ocupat locul al doilea in clasamentul rezultatelor obtinute de instituttiile de invatamant la examenele de Evaluare Nationala!

Un alt succes pe care dorim sa il mentionam il reprezinta calificativul excelent obtinut de echipa noastra in urma vizitei de evaluare din partea ARACIP, obtinand, astfel, acreditarea ciclului gimnazial incepand cu acest an scolar! Felicitam cadrele didactice pentru procesul educational desfasurat la standarde inalte, meritele acestora asigurand succesul intregii unitati!

Dragi parinti, dumneavoastra va multumim inca o data pentru increderea in echipa IOANID si pentru sustinerea de care dati dovada de fiecare data, raspunzand provocarilor noastre cu promptitudine. Cu siguranta, mare parte din succesul nostru se datoreaza dumneavoastra, mediul prietenos oferit elevilor nefiind posibil fara colaborarea stransa dintre scoala si parinti.

Suntem siguri ca ne vom bucura si in acest an de rezultatele exceptionale obtinute pana acum! In incheiere, cu cele mai sincere ganduri, va dorim un an scolar excelent, cu satisfactii educationale pe care sa le obtinem impreuna!