Testimoniale liceu

Nine tenths of education is encouragement.

Image is not available
Image is not available

Anatole France

Testimoniale
Slider
Mirela, parinte Sara

Când am început să caut o școală gimnazială în București nu aveam criterii foarte bine conturate. În mod mai puțin conștient căutam o școală în care pe lângă performanță academică să existe și modele de sănătate relațională care să poată fi transmise copiilor. M-am gândit că sigur voi simți dacă aceste modele există sau dacă mediul școlar poate proteja și încuraja modul acesta de a rezolva conflictele, inerente în colectivitate.

Am găsit acest mediu la Școala Gimnazială IOANID și am fost încântată să îl văd replicat și în cadrul Liceului Internațional IOANID.

Cu siguranță echipa managerială și cea lucrativă au cooperat să ajungă la acest mediu în care pe lângă standardele crescute ale educației academice, se lucrează intens pentru a-i pregăti pe copii pentru lumea mai mare, pentru viața lor de după școală.

Experiența noastră, a părinților, în relația cu profesorii, cu echipa managerială, este una pozitivă. Reprezentanții școlii au arătat întotdeauna, fără excepție,  dorință de colaborare, deschidere în absolut orice situație, fie ea pozitivă sau negativă. Nu au existat situații sau conflicte insurmontabile. Modul în care au fost gestionate situațiile tensionate, au dus la adevărate “lecții de viață” pentru fiica noastră și pentru noi, părinții ei.

Larisa, clasa a X-a

Liceul Internațional IOANID se deosebește de celelalte licee prin modul în care profesorii abordează disciplina pe care ne-o predau. Ne fac să înțelegem mai bine lecțiile și să ne placă să învățăm. Noul sediu al școlii ne-a primit cu multă căldură. Este foarte frumos și vin cu drag, la școală. IOANID mi se pare cel mai curat și cel mai cool liceu.

Alessia, clasa a X-a

Nici într-un milion de ani nu mi-aș fi imaginat că o să ajung aici, la Liceul Internațional IOANID. Primii opt ani de școală i-am petrecut într-o școală de stat și eram 100% sigură că voi continua pe același drum. La început, nu am știut la ce trebuie să mă aștept de la un liceu particular, însă știam că este deosebit de celelalte. Am fost sceptică și indecisă când a trebuit să fac marea alegere și speram să nu fi ales greșit.

Azi, pot spune cu mâna pe inimă că sunt foarte mulțumită de vibe-ul din liceu. Orele decurg foarte frumos – sunt interactive și extrem de plăcute și interesante – . Abordarea profesorilor este diferită. Sunt calmi și înțelegători, mereu în mijlocul nostru. Eram obișnuită cu mulți copii în clasă și cu agitație permanentă și am fost surprinsă când am observat că aici este liniște, deși sunt mulți elevi în școală.

Aici, nu îmi plac doar profesorii și colegii, îmi place foarte mult și clădirea în care am început viața de liceană. Are o arhitectură deosebită și este foarte primitoare.

Ingrid, clasa a X–a

Îmi place foarte mult la Liceul Internațional IOANID. Este diferit față de sistemul școlar de stat. În primul rând, atât profesorii cât și personalul nedidactic sunt foarte drăguți. De exemplu, dacă ceva îmi este neclar, nu stau pe gânduri. Am curajul să întreb și mi se explică de fiecare dată cu răbdare și plăcere. De asemenea, îmi plac toate orele pe care le avem, materia ne este predată într-un mod plăcut. În al doilea rând, programul este agreabil. Petrec multe ore la școală, dar nu este deloc obositor. Mă bucur tare mult că am venit la IOANID. Este cea mai bună alegere!

Corina, clasa a X-a

Ceea ce îmi place cel mai mult la Liceul IOANID este că profesorii sunt drăguți cu noi. Este foarte important să ai profesori care știu să se comporte cu elevii și să predea materia astfel încât să fie înțeleasă de toți și să ne ajungă nu doar în sertarele memoriei, ci și în suflet.

Corina, clasa a X-a

Ceea ce îmi place cel mai mult la Liceul IOANID este că profesorii sunt drăguți cu noi. Este foarte important să ai profesori care știu să se comporte cu elevii și să predea materia astfel încât să fie înțeleasă de toți și să ne ajungă nu doar în sertarele memoriei, ci și în suflet.

Andreea, clasa a X-a

Ce înseamnă pentru mine să fiu elevă la IOANID? Ei bine, este o experiență nemaipomenită. Clădirea mă duce cu gândul la basme, la ceva ireal de frumos. Profesorii ne înțeleg și sunt prietenii noștri. Atmosfera din timpul orelor te îndeamnă să înveți și nu ai cum să nu reții lecțiile. Deși suntem puțini în clasă, suntem un colectiv unit. La școală mă simt ca într-o familie.

Valeria, parinte Ingrid

“E normal sa imi placa sa ma duc la scoala?“, m-a intrebat Ingrid dupa doua saptamani de la inceperea cursurilor in cadrul liceului IOANID.
Toata experienta de pana acum este la superlativ, atat in ceea ce priveste cadrele didactice si personalul scolii, dar si intreaga baza materiala.
IOANID le ofera copiilor nostri un mediu sigur si confortabil de invatare si dezvoltare. Curriculumul incurajeaza experientele educationale atat independente, cat si de echipa, permitand copiilor sa dezvolte abilitati esentiale in viata.
Ingrid si-a dezvoltat maturitatea si interesul pentru invatare si s-a dezvoltat atat din punct de vedere educational, cat si ca personalite. Am remarcat increderea, entuziasmul ei si atitudinea pozitiva fata de toate lucrurile ce tin de scoala.
Daca ar fi sa definesc in cateva cuvinte ce inseamna IOANID pentru noi, as spune: excelenta, profesionalism, normalitate, asa cum ar trebui sa fie orice scoala.

YOU & ME?
It all starts with a Date
Studiu individual
Echipa IOANID intelege faptul ca liceenii nu raspund pe masura asteptarilor noastre la pasivitatea care caracterizeaza in acest moment procesul de predare, motiv pentru care obiectivul nostru principal il reprezinta crearea unor experiente de invatare care sa atraga elevii. Predarea va fi una de tip interactiv, expunand participantii la experiente de invatare, ateliere practice. Misiunea noastra devine aceea de a stimula liceenii, echilibrandu-I si pregatindu-I ca viitori adulti intr-o institutie in care procesul static traditional devine dinamic si captivant.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
VIITOR AICI SAU AFARA
Institutia noastra elevilor sai posibilitatea de a-si continua studiile atat in tara, cat si in strainatate, avand sansa de a se inscrie la Universitati internationale. Echipa noastra de consilieri pregateste pentru liceeni planuri de actiune individuale, care sa ii ajute sa obtina locuri la facultati de top din strainatate, indrumandu-i catre pregatirea dosarelor de admitere si a sustinerii examenelor, in functie de domeniul ales.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Programe de voluntariat
si orientare profesionala
Consilierii scolari IOANID dezvolta la clase programe de voluntarat in diverse domenii, pe teme sociale (mentorat pentru elevi din centre partenere, suport oferit echipelor care ingrijesc animale etc) sau ateliere de consiliere si orientare profesionala in vedere identificarii abilitatilor si alegerea carierei corecte pe viitor. Activitatile noastre se desfasoara atat la sediile IOANID (unde invitam reprezentanti din domenii identificate de elevi ca reprezentand interes – medicina, avocatura, entertainment, blogging/vlogging etc) sau la partenerii nostri (Orange, Virgin Radio, Fundatia Chance for Life etc).
Image is not available
Slider