Testimoniale liceu

Nine tenths of education is encouragement.

Image is not available
Image is not available

Anatole France

Testimoniale
Slider
Veronica, mama Zincai

Ca parinte, sunt linistita cand stiu ca profesorii sunt atenti la fiecare copil si ca nu raman lucruri neintelese la clasa. Fiecare ora e folosita bine. Timpul si creierul lor aflat in cea mai buna etapa pentru invatat la varsta asta sunt puse la treaba. 🙂

Iulia, mama Alexiei

Copiii mei nu au fost incadrati nici macar la gradinita in sistem de invatamant privat. A fost o alegere personala, pe care am considerat-o la momentul respectiv cea mai buna. Intrarea in comunitatea IOANID a reprezentat insa o schimbare totala, un sistem complet nou al abordarii relatiei scoala-cadru didactic-copil-parinte. Experientele in sistemul de invatamant privat au fost si sunt in fiecare zi, noi, spre beneficiul copilului si a tuturor relatiilor create in jurul educarii acestuia.

Mariana, mama lui Ion

Ion a ajuns la Ioanid in luna noiembrie. Cred ca a fost un mare noroc pentru el. A fost ocazia unui an de liceu aproape normal in contextul pandemiei, cu descoperiri legate de scoala si cu contacte sociale esentiale. Programa Cambridge i s-a potrivit. Multumim!

Ingrid, clasa a XI–a

Îmi place foarte mult la Liceul Internațional IOANID. Este diferit față de sistemul școlar de stat. În primul rând, atât profesorii cât și personalul nedidactic sunt foarte drăguți. De exemplu, dacă ceva îmi este neclar, nu stau pe gânduri. Am curajul să întreb și mi se explică de fiecare dată cu răbdare și plăcere. De asemenea, îmi plac toate orele pe care le avem, materia ne este predată într-un mod plăcut. În al doilea rând, programul este agreabil. Petrec multe ore la școală, dar nu este deloc obositor. Mă bucur tare mult că am venit la IOANID. Este cea mai bună alegere!

Paula, mama lui Rares

Excelenta! Se vede, se simte preocuparea profesorilor pentru un act educational de mare calitate. Elevii sunt indrumati la fiecare pas, ceea ce asigura o buna baza de cunostinte acumulate. Apreciez in mod deosebit ca predarea se face plecand de la imaginea globala inspre detaliu.

Corina, clasa a XI-a

Ceea ce îmi place cel mai mult la Liceul IOANID este că profesorii sunt drăguți cu noi. Este foarte important să ai profesori care știu să se comporte cu elevii și să predea materia astfel încât să fie înțeleasă de toți și să ne ajungă nu doar în sertarele memoriei, ci și în suflet.

Laura, mama lui Razvan

Experienta IOANID este un pozitiva. Prima remarca a copilului meu dupa primele saptamani de scoala a fost: “Profesorii nu predau, profesorii explica”. E o abordare care face diferenta. Totodata, preciez preocuparea permanenta, astfel incat copilul sa poata invata cat mai mult posibil in conditii de normalitate in contextul actual al pandemiei. De asemenea, comunicarea este prompta si la obiect.

Valeria, parinte Ingrid

“E normal sa imi placa sa ma duc la scoala?“, m-a intrebat Ingrid dupa doua saptamani de la inceperea cursurilor in cadrul liceului IOANID.
Toata experienta de pana acum este la superlativ, atat in ceea ce priveste cadrele didactice si personalul scolii, dar si intreaga baza materiala.
IOANID le ofera copiilor nostri un mediu sigur si confortabil de invatare si dezvoltare. Curriculumul incurajeaza experientele educationale atat independente, cat si de echipa, permitand copiilor sa dezvolte abilitati esentiale in viata.
Ingrid si-a dezvoltat maturitatea si interesul pentru invatare si s-a dezvoltat atat din punct de vedere educational, cat si ca personalite. Am remarcat increderea, entuziasmul ei si atitudinea pozitiva fata de toate lucrurile ce tin de scoala.
Daca ar fi sa definesc in cateva cuvinte ce inseamna IOANID pentru noi, as spune: excelenta, profesionalism, normalitate, asa cum ar trebui sa fie orice scoala.

YOU & ME?
It all starts with a Date
Studiu individual
Echipa IOANID intelege faptul ca liceenii nu raspund pe masura asteptarilor noastre la pasivitatea care caracterizeaza in acest moment procesul de predare, motiv pentru care obiectivul nostru principal il reprezinta crearea unor experiente de invatare care sa atraga elevii. Predarea va fi una de tip interactiv, expunand participantii la experiente de invatare, ateliere practice. Misiunea noastra devine aceea de a stimula liceenii, echilibrandu-I si pregatindu-I ca viitori adulti intr-o institutie in care procesul static traditional devine dinamic si captivant.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
VIITOR AICI SAU AFARA
Institutia noastra elevilor sai posibilitatea de a-si continua studiile atat in tara, cat si in strainatate, avand sansa de a se inscrie la Universitati internationale. Echipa noastra de consilieri pregateste pentru liceeni planuri de actiune individuale, care sa ii ajute sa obtina locuri la facultati de top din strainatate, indrumandu-i catre pregatirea dosarelor de admitere si a sustinerii examenelor, in functie de domeniul ales.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Programe de voluntariat
si orientare profesionala
Consilierii scolari IOANID dezvolta la clase programe de voluntarat in diverse domenii, pe teme sociale (mentorat pentru elevi din centre partenere, suport oferit echipelor care ingrijesc animale etc) sau ateliere de consiliere si orientare profesionala in vedere identificarii abilitatilor si alegerea carierei corecte pe viitor. Activitatile noastre se desfasoara atat la sediile IOANID (unde invitam reprezentanti din domenii identificate de elevi ca reprezentand interes – medicina, avocatura, entertainment, blogging/vlogging etc) sau la partenerii nostri (Orange, Virgin Radio, Fundatia Chance for Life etc).
Image is not available
Slider