IOANID Alumni

Heading layer

Nine tenths of education is encouragement.

Image is not available
Image is not available

Anatole France

Image is not available
Slider

IOANID Alumni

Suntem mândri să împărtășim cu voi succesele și realizările tinerilor noștri absolvenți care și-au continuat studiile la diverse facultăți de prestigiu. Această secțiune este destinată să evidențieze traseele academice și profesionalizante ale absolvenților IOANID, oferind detalii despre facultățile unde au fost admisi și despre succesele lor ulterioare.

Ne bucurăm să vă prezentăm o serie de absolvenți inspirați și motivați, care au reușit să obțină locuri la universități renumite, unde își dezvoltă pasiunile și talentul în diferite domenii. Aflați mai multe despre reușitele lor academice și contribuțiile pe care le aduc societății prin intermediul călătoriei lor educaționale extraordinare.

Ingrid

Ingrid  este acum studentă la Jacobs University Bremen , una dintre cele mai mari universități private din Germania, unde se pregătește în domeniul psihologiei.
„Faptul că am învățat în sistem internațional la IOANID m-a ajutat enorm sa mă integrez rapid și cu ușurință în sistemul
de predare de la Jacobs, unde așteptările sunt diferite față de sistemul românesc.”

Ivonne

Ivonne urmează cursurile din cadrul IED- Istituto Europeo di Design, una dintre cele mai de success instituții de învățământ superior din Milano (IT), cu o tradiție de peste 50 de ani în domeniul modei.
„Liceul IOANID m-a ajutat să-mi dezvolt abilitatea de a lucra în echipă, dar și aptitudinile mele de comunicare.”

Ioana

Ioana este studentă la Facultatea de Istorie, în cadrul Universității București, una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ superior din țară.

Aici se pregătește în domeniul relațiilor internaționale și al studiilor europene, este șefă de secție și reprezentanta studenților de anul I în cadrul Consiliului Facultății.

Corina

Corina se pregătește în domeniul turismului la Universidad Europea de Valencia, o instituție de învățământ privat din Spania, pasiunea sa pentru călătorii fiind la baza alegerii sale.

„Datorită liceului și mai ales sistemului internațional am dobândit anumite abilități care îmi sunt de mare ajutor acum, fără de care nu aș putea să am rezultate atât de bune.”

Alexandru

Alexandru este acum student la USAMVB, una dintre instituțiile de învățământ superior din România, unde se pregătește în domeniul medicinei veterinare. . În prezent, acesta se pregătește din greu pentru a-și asigura un viitor prosper atât lui, cât și viitorilor săi pacienți necuvântători.

Răzvan

Răzvan studiază la Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”, din Iași, fiind pasionat de biologie încă din gimnaziu. Ulterior, în liceu, a îndrăgit și chimia organică, ceea ce a condus la decizia de a urma aceste cursuri, aspirând la o carieră în domeniul psihiatriei.

Andrei

Andrei este student la Facultatea de Inginerie Aerospațială în cadrul Universitatii Politehnice București, unde se pregătește în domeniul construcției aparatelor de zbor, avioane, drone, rachete. Încă din primul an de facultate a început să participe activ la DroWo (Drone Workshop) pentru a pune în practică informațiile primite la cursuri și pentru a-și dezvolta abilitățile tehnice.

YOU & ME?
It all starts with a Date
Studiu individual
Echipa IOANID intelege faptul ca liceenii nu raspund pe masura asteptarilor noastre la pasivitatea care caracterizeaza in acest moment procesul de predare, motiv pentru care obiectivul nostru principal il reprezinta crearea unor experiente de invatare care sa atraga elevii. Predarea va fi una de tip interactiv, expunand participantii la experiente de invatare, ateliere practice. Misiunea noastra devine aceea de a stimula liceenii, echilibrandu-I si pregatindu-I ca viitori adulti intr-o institutie in care procesul static traditional devine dinamic si captivant.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
VIITOR AICI SAU AFARA
Institutia noastra elevilor sai posibilitatea de a-si continua studiile atat in tara, cat si in strainatate, avand sansa de a se inscrie la Universitati internationale. Echipa noastra de consilieri pregateste pentru liceeni planuri de actiune individuale, care sa ii ajute sa obtina locuri la facultati de top din strainatate, indrumandu-i catre pregatirea dosarelor de admitere si a sustinerii examenelor, in functie de domeniul ales.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Programe de voluntariat
si orientare profesionala
Consilierii scolari IOANID dezvolta la clase programe de voluntarat in diverse domenii, pe teme sociale (mentorat pentru elevi din centre partenere, suport oferit echipelor care ingrijesc animale etc) sau ateliere de consiliere si orientare profesionala in vedere identificarii abilitatilor si alegerea carierei corecte pe viitor. Activitatile noastre se desfasoara atat la sediile IOANID (unde invitam reprezentanti din domenii identificate de elevi ca reprezentand interes – medicina, avocatura, entertainment, blogging/vlogging etc) sau la partenerii nostri (Orange, Virgin Radio, Fundatia Chance for Life etc).
Image is not available
Slider