Cluburi cu plata scoala

Education must not simply teach work - it must teach Life.

Image is not available
Image is not available

Anatole France

Image is not available
Slider

Cluburi cu plata

 

Programul scolarilor include atat activitati cuprinse in Curriculumul National, cat si activitati optionale incluse in programul standard. Parintii care doresc diversificarea programului copilului, dar si aprofundarea unor activitati deja incluse in program, ii pot inscrie pe elevi si la alte activitati optionale care se vor plati separat.

Cluburile optionale cu plata se deruleaza dupa finalizarea programului standard si le permit elevilor sa-si dezvolte aptitudinile si talentele, le starnesc curiozitatea si dorinta pentru cunoastere, ii stimuleaza spre cercetare, spre descoperire individuala.

Sah

Sahul „pune la incercare” inteligenta, perspicacitatea si prezenta de spirit. Copilul este lasat sa observe, sa deduca, sa calculeze, ceea ce ii va permite sa-si dezvolte inteligenta, sa si-o amplifice, incita gandirea lui, ii limpezeste mintea si-i bucura inima.

Caracterul distractiv al jocului de sah ii ofera copilului posibilitatea de a-si pune in valoare si de a-si evidentia capacitatile, favorizand interactiunea tuturor factorilor psihici ce contribuie si influenteaza activitatea de cunoastere, dezvoltarea curiozitatii si dorintei de a dezlega tainele acestuia.

Teatru & Improvizatie

Această modalitate de exprimare artistica are ca scop principal antrenarea mintii si a corpului prin jocuri si exercitii. Creste energia participantului, spiritul de actiune si imbunatateste felul in care actioneaza si reactioneaza. Este o forma de cunoastere si exprimare personala si artistica.Teatrul ajuta dezvoltarea culturii generale si a logicii. Frica de a vorbi si de a se exprima in public va fi diminuata sau complet stearsa, datorita individualizarii si cresterii stimei de sine.

Stiinte pe paine

Beneficiile atelierelor de stiinta pentru copil:

– Copilul tau va explora o lume noua, plina de mister și aventura si in acelasi timp, isi va insusi cunostințe de baza despre lumea inconjuratoare.

– capata incredere in el;

– dezvolta curiozitatea pentru stiinta;

– intelege mai bine fenomene din viata de zi cu zi.

Atelierele noastre ofera copilului tau ocazia sa asculte activ, sa puna intrebari, sa aiba incredere în el, sa experimenteze notiuni despre proprietatile substantelor;

Robotica

Anul acesta activitatea clubului se va axa pe programare de roboti si constructii de subansambluri robotice. O mare parte din activitatea de la clasa va fi dedicata proiectelor. Vom lucra cu roboti programabili prin blocuri de comenzi dar si cu piese si accesorii robotice.

Iata cativa dintre robotii cu care vom lucra: Botley, Artie 3000, Engino, Ozobot, MBot.

Corul scolii

Această modalitate de exprimare artistică are ca scop principal antrenarea minții și a corpului prin jocuri și exerciţii. Crește energia participantului, spiritul de acţiune și îmbunătățește felul în care acționează și reacționează. Este o formă de cunoaștere și exprimare personală și artistică.Teatrul ajută dezvoltarea culturii generale și a logicii. Frica de a vorbi și de a se exprima în public va fi diminuată sau complet ștearsă, datorită individualizării si creșterii stimei de sine.

Limbi străine

Copii au posibilitatea de a studia limba japoneză, chineză, turcă și franceză. Pentru copiii de toate vârstele, noile nevoi, direcții și oportunități sunt cele care îi deschid către lumea largă, abundentă în reguli de viață, principii și valori atrăgătoare. 

MindLab

Jocurile de gândire contribuie la îmbunătăţirea abilităţilor cognitive şi la conştientizarea procesului cognitiv, în acelaşi timp ajutând copilul să facă faţă mai bine situaţiilor emoţionale şi sociale.

Experienţa ludică, esenţa programului nostru, este în aceeaşi măsura plăcută, captivantă şi emoţionantă – stimulând puternic motivaţia şi entuziasmul copiilor şi servind ca fundaţie solidă a unui proces de învăţare profundă, bazat pe experiență.

Tenis

Programele de pregatire sportiva sunt destinate tuturor jucatorilor, indiferent de varsta sau nivel de experienta. Selectia, initierea, pregatirea si perfectionarea continua au scopul de a le maximiza acestora potentialul si de a preveni accidentarile specifice. Intreg procesul de pregatire se incadreaza intr-un plan de dezvoltare pe termen lung ca model de lucru, folosindu-se o metoda de predare unitara si activitati interdisciplinare, asigurate de specialisti atestati.

YOU & ME?
It all starts with a Date
Pregatire suplimentara pentru
examenul de Evaluare Nationala
Elevii claselor a VIII-a beneficiaza in fiecare an de un orar saptamanal personalizat, special gandit de catre profesorii nostri, program care cuprinde, in principal, pregatire intensiva pentru disciplinele de examen. Activitatile la limba si literatura romana si matematica se desfasoara, in paralel, sub coordonarea profesorilor de la clasa, in colaborare cu profesori de liceu, cu experienta in elaborarea testelor de evaluare. De asemenea, elevilor li se ofera zilnic mai mult timp pentru studiu individual si odihna, asgurandu-ne, astfel, de succesul acestora la examenele nationale.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Centrul de Excelenta IOANID
Profesorii IOANID scriu o noua poveste despre succes si rezultate, in cadrul noului nostru proiect de modelare intelectuala la un nivel inalt – CENTRUL DE EXCELENTA IOANID. Activitatea centrului va oferi elevilor nostri sansa de a se pregati la un nivel superior la disciplinele de studiu la care exceleaza: Limba Romana si/sau Matematica, alaturi de echipa de cadre didactice IOANID conform unei planificari intocmite special.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Program international
de predare
In Scoala Gimnaziala IOANID este implementat Programul Anilor Primari, un program educational international furnizat de Bacalaureatul International (IB – International Baccalaureate). Programul presupune un curriculum international, venit in completarea curriculum-ului national. Studiata in cadrul acestui program, limba engleza este considerata limba de studiu, nu limba secundara. PYP-ul are la baza teoria constructivista asupra invatarii, care se traduce in practica prin demersuri educationale bazate pe invatarea prin descoperire, experimentare, adresarea de intrebari si rezolvarea de probleme. Elevii au un rol activ, propriile interese si nevoi fiind punctul de pornire in elaborarea activitatilor de invatare. Lucrul in echipe si diferentierea motiveaza si inlesnesc progresul fiecarui copil.
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider