Scoala Concursuri scolare general

Education must not simply teach work - it must teach Life.

Image is not available
Image is not available

Anatole France

Image is not available
Slider

Concursuri scolare

Aproape 500 de premii au imbogatit in primul semestru al anului scolar 2021-2022 palmaresul Liceului Internațional IOANID, rezultatele elevilor aducandu-ne o mare bucurie, dar si confirmarea ca pandemia nu a afectat calitatea invatamantului in scoala noastra.

In perioada septembrie – februarie, elevii ciclului primar si gimnazial IOANID au participat la concursurile nationale si internationale ”Cangurasul Matematician”, ”Micii Olimpici”- interdisciplinar (trei etape), ”Micul Istet”- interdisciplinar, ”Formidabilii”- interdisciplinar (doua etape), ”Academia Junior”- interdisciplinar (doua etape), Lecturiada 2021 – Concurs național derulat de Asociația Națională a Profesorilor de Limba și literatura română,  Tabăra de creație „Școala solomonarilor”, „Ordinul cititorilor IOANID” (club de lectură din care fac parte elevi ai claselor a VI-a și a VII-a), unde au obtinut Premiul special al secțiunii „Cărți de top”.

Copiii au obtinut rezultate remarcabile la fiecare competitie, mai exact:

  • Premiul I – 321 elevi
  • Premiul al II-lea – 174 de elevi
  • Premiul al III-lea – 127 de elevi
  • Mentiune – 67 de elevi

OLIMPIADE

Nivel gimnazial

În semestrul II al anului școlar 2021- 2022, elevii au obținut rezultate excepționale la trei olimpiade, faza județeană :

Olimpiada de limba și literatura românălocul III ( 3 premii), mențiunea I, II și III;

Olimpiada de astronomie și astrofizicălocul I, categoria Juniori;

Olimpiada limba englezălocul I( 2 premii), locul II ( 8 premii), locul III ( 5 premii), 2 mențiuni.

Examenele Cambridge

Un numar de 116 elevi din clasele II-IV, coordonati de profesorii de limba engleza Madalina Barbu, Mioara Cucu, Alexandra Ene, Alice Brezoianu si Bianca Marinescu, a sustinut la inceputul lunii iunie 2021 examenele Cambridge Starters, Movers si Flyers.

De asemenea, 84 de elevi din clasele de gimnaziu si liceu, coordonati de profesoarele Cristina Solca, Georgiana Popa, Adina Lazar, Teofana Toader si Raluca Barbu, au sustinut examenele KET, PET, FCE si CAE, in functie de clasa si nivel. Entuziasmul, multumirea si bucuria de pe fetele copiilor la finalul probelor ne fac sa asteptam cu liniste in suflet si incredere maxima rezultatele care vor sosi in timpul vacantei de vara! Felicitari tuturor!

Rezultate Evaluarea Nationala 2021

Liceul Internațional IOANID este pe locul I în topul liceelor private din București, cu 10 medii peste 9.50 obținute la Evaluarea Națională de anul acesta.