Scoala Concursuri scolare general

Education must not simply teach work - it must teach Life.

Image is not available
Image is not available

Anatole France

Image is not available
Slider

Concursuri scolare

Aproape 1 000 de premii au imbogatit in acest an scolar palmaresul Liceului International IOANID, rezultatele elevilor aducandu-ne o mare bucurie, dar si confirmarea ca pandemia nu a afectat calitatea invatamantului in scoala noastra.

In perioada noiembrie 2020 – iunie 2021, elevii IOANID au participat la concursurile nationale si internationale ”Cangurasul Matematician”- matematica, ”Povestile Cangurului”- limba si literatura romana, ”Micii Olimpici”- interdisciplinar (trei etape), ”Micul Istet”- interdisciplinar, ”Formidabilii”- interdisciplinar (doua etape), ”Academia Junior”- interdisciplinar (doua etape), ”Junior Public Speaking”- limba engleza, ”Brio Challenge”- matematica, ”Tinere Talente”- pian si la examenele Cambridge (Starters, Movers si Flyers – pentru nivelul primar; KET, PET, FCE, CAE – pentru nivelul gimnazial), obtinand rezultate remarcabile la fiecare competitie si, in total, aproape 1 000 de premii.

Felicitari profesorilor nostri care dovedesc an de an profesionalism la cel mai inalt nivel! Felicitari elevilor pentru perseverenta, implicare si seriozitate! Felicitari parintilor pentru sprijinul acordat copiilor, pentru incurajare si sustinere neconditionata!

Examenele Cambridge

Un numar de 116 elevi din clasele II-IV, coordonati de profesorii de limba engleza Madalina Barbu, Mioara Cucu, Alexandra Ene, Madalina Vlad, Alice Brezoianu, Valeria Turcu si Bianca Marinescu, a sustinut la inceputul lunii iunie 2021 examenele Cambridge Starters, Movers si Flyers.

De asemenea, 84 de elevi din clasele de gimnaziu si liceu, coordonati de profesoarele Cristina Solca, Georgiana Popa, Adina Lazar, Teofana Toader si Raluca Barbu, au sustinut examenele KET, PET, FCE si CAE, in functie de clasa si nivel. Entuziasmul, multumirea si bucuria de pe fetele copiilor la finalul probelor ne fac sa asteptam cu liniste in suflet si incredere maxima rezultatele care vor sosi in timpul vacantei de vara! Felicitari tuturor!

Rezultate Evaluarea Nationala 2021

Liceul Internațional IOANID este pe locul I în topul liceelor private din București, cu 10 medii peste 9.50 obținute la Evaluarea Națională de anul acesta.