Tabere Scoala

Education must not simply teach work - it must teach Life.

Image is not available
Image is not available

Anatole France

Image is not available
Slider

Tabere, excursii, learning trips

Tabara de vara sportiva ”Tennis is Fun”

În această vară, elevii au avut parte de experiente noi si distractive in aer liber. Cele 6 zile le-au petrecut in Moieciu de Sus, la Pensiunea Poiana Soarelui si au bifat:

-Antrenamente de tenis de camp

-Jocuri sportive

– Drumetii ecoturistice

– Treasure Hunt

– Excursie la Brasov (Gradina Zoologica si Planetarium)

Tabara “Sa descoperim Tara Motilor”

Primele planuri de vara ale copiilor s-au concretizat intr-o aventura de descoperire a Tarii Motilor, unde elevii s-au bucurat de urmatoarele activitati:

-EXCURSII: PESTERILE MEZIAD SI URSILOR, ROSIA MONTANA, GROAPA RUGINOASA

-DRUMETII CATRE CASCADE

– FOC DE TABARA

Tabara de echitatie de la Rasnov

Tabara de echitatie de la Rasnov de la Maggie’s Ranch a fost un real succes!  In prima zi, copiii s-au jucat in aer liber, au confectionat “Steaua Serifului”, si au incheiat ziua cu Cinema Night, urmarind filmul de animatie “Cum sa imblanzesti un dragon”.

In a doua zi, au inceput cursurile de echitatie, iar dupa-amiaza, taberistii au vizitat „Fun Park” Kalinderu. In cea de-a treia zi, nechezatul calutilor atat de dragi lor, vizita la Aventura Parc Brasov, joaca in aer liber si mult-asteptata petrecere Wild West Party au intregit activitatile zilei.

Dupa multe antrenamente, cei mici au trecut intr-o noua etapa a cursului de echitatie: au parasit manejul si au calarit pe un drum forestier. In a patra zi, au mers la Dino Parc, unde, in afara vizitei ghidate, au avut parte de o mare surpriza: un film cu dinozauri la cinema 9D. Seara s-a incheiat in cel mai vesel mod: au participat cu multa dezinvoltura la karaoke si au dansat pe animatiile din “just dance”.

Paradisul Acvatic Brașov si Aventura Parc Brașov au fost vizitate si ele de scolarii nostri, intregind programul unei tabere de vis. Concluzia: am avut parte de zile insorite, pline de zambetele copiilor si nechezatul calutilor!

În ultima seară: foc de tabara!

YOU & ME?
It all starts with a Date
Studiu individual
Echipa IOANID intelege faptul ca liceenii nu raspund pe masura asteptarilor noastre la pasivitatea care caracterizeaza in acest moment procesul de predare, motiv pentru care obiectivul nostru principal il reprezinta crearea unor experiente de invatare care sa atraga elevii. Predarea va fi una de tip interactiv, expunand participantii la experiente de invatare, ateliere practice. Misiunea noastra devine aceea de a stimula liceenii, echilibrandu-I si pregatindu-I ca viitori adulti intr-o institutie in care procesul static traditional devine dinamic si captivant.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
VIITOR AICI SAU AFARA
Institutia noastra elevilor sai posibilitatea de a-si continua studiile atat in tara, cat si in strainatate, avand sansa de a se inscrie la Universitati internationale. Echipa noastra de consilieri pregateste pentru liceeni planuri de actiune individuale, care sa ii ajute sa obtina locuri la facultati de top din strainatate, indrumandu-i catre pregatirea dosarelor de admitere si a sustinerii examenelor, in functie de domeniul ales.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Programe de voluntariat
si orientare profesionala
Consilierii scolari IOANID dezvolta la clase programe de voluntarat in diverse domenii, pe teme sociale (mentorat pentru elevi din centre partenere, suport oferit echipelor care ingrijesc animale etc) sau ateliere de consiliere si orientare profesionala in vedere identificarii abilitatilor si alegerea carierei corecte pe viitor. Activitatile noastre se desfasoara atat la sediile IOANID (unde invitam reprezentanti din domenii identificate de elevi ca reprezentand interes – medicina, avocatura, entertainment, blogging/vlogging etc) sau la partenerii nostri (Orange, Virgin Radio, Fundatia Chance for Life etc).
Image is not available
Slider