Facilitati Liceu

Heading layer

Nine tenths of education is encouragement.

Image is not available
Image is not available

Anatole France

Image is not available
Slider

Facilitati

Sediul Liceului International IOANID este situat pe Calea Victoriei, nr.109, intr-o cladire care imbina atat eleganta arhitecturala, cat si dinamismul si vitalitatea zonei efervescente de pe Calea Victoriei. Aflat la intersecția dintre Calea Victoriei și Calea Griviței, liceul nu este o institutie de invatamant, ci un hub de învățare.

♦ O abordare educationala noua, cu o noua misiune, pentru a raspunde nevoilor actuale ale liceenilor

si pentru a-i aduce mai aproape de scoala si profesiile viitorului.♦

Sali de clasa dotate cu tabla interactiva, laptop si imprimanta

Sala de arts&crafts/ pictura

Sala de muzica

Cabinet de consiliere

Sala pentru servirea mesei si spatiu de relaxare

Laborator IT

Laborator fizica/chimie/biologie

Laborator limbi straine

Cabinet medical

Masa

Micul dejun, masa de pranz si gustarea sunt pregatite in ziua respectiva, folosind ingrediente proaspete de la furnizori atent selectionati. Oferim un meniu variat si echilibrat, stabilit impreuna cu cadrele medicale, respectand principii nutritionale necesare in dezvoltarea si cresterea copilului.

YOU & ME?
It all starts with a Date
Studiu individual
Echipa IOANID intelege faptul ca liceenii nu raspund pe masura asteptarilor noastre la pasivitatea care caracterizeaza in acest moment procesul de predare, motiv pentru care obiectivul nostru principal il reprezinta crearea unor experiente de invatare care sa atraga elevii. Predarea va fi una de tip interactiv, expunand participantii la experiente de invatare, ateliere practice. Misiunea noastra devine aceea de a stimula liceenii, echilibrandu-I si pregatindu-I ca viitori adulti intr-o institutie in care procesul static traditional devine dinamic si captivant.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
VIITOR AICI SAU AFARA
Institutia noastra elevilor sai posibilitatea de a-si continua studiile atat in tara, cat si in strainatate, avand sansa de a se inscrie la Universitati internationale. Echipa noastra de consilieri pregateste pentru liceeni planuri de actiune individuale, care sa ii ajute sa obtina locuri la facultati de top din strainatate, indrumandu-i catre pregatirea dosarelor de admitere si a sustinerii examenelor, in functie de domeniul ales.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Programe de voluntariat
si orientare profesionala
Consilierii scolari IOANID dezvolta la clase programe de voluntarat in diverse domenii, pe teme sociale (mentorat pentru elevi din centre partenere, suport oferit echipelor care ingrijesc animale etc) sau ateliere de consiliere si orientare profesionala in vedere identificarii abilitatilor si alegerea carierei corecte pe viitor. Activitatile noastre se desfasoara atat la sediile IOANID (unde invitam reprezentanti din domenii identificate de elevi ca reprezentand interes – medicina, avocatura, entertainment, blogging/vlogging etc) sau la partenerii nostri (Orange, Virgin Radio, Fundatia Chance for Life etc).
Image is not available
Slider