Despre liceul IOANID

Heading layer

Nine tenths of education is encouragement.

Image is not available
Image is not available

Anatole France

Image is not available
Slider

Ciclul liceal al institutiei de invatamant IOANID este autorizat incepand cu anul scolar 2018-2019, dand startul unei institutii liceale in cadrul careia abordarea educationala este una diferita, centrata pe nevoile reale ale adolescentului de astazi.

Echipa noastra intelege faptul ca liceenii nu raspund pe masura asteptarilor noastre la pasivitatea care caracterizeaza in acest moment procesul de predare, motiv pentru care obiectivul nostru principal il reprezinta crearea unor experiente de invatare care sa atraga elevii. Predarea este una de tip interactiv, expunand participantii la experiente de invatare, ateliere practice, fara a-i supune la clasicele fise de lucru repetitive. Fiecare spatiu de studiu se transforma intr-un laborator care va conduce elevii in mijlocul materiei predate prin intermediul tehnologiei: proiectoare, table interactive, mobilier modular si materiale de lucru cat mai practice.

In momentul de fata, din oferta Liceului International IOANID fac parte clase de:

  • FILOLOGIE BILINGV (profil umanist)
  • MATEMATICA -INFORMATICA BILINGV (profil real)
  • STIINTE ALE NATURII BILINGV (profil real)
  • SISTEM CAMBRIDGE (cu predare in limba engleza)

Diplomele oferite de CAMBRIDGE INTERNATIONAL EDUCATION sunt dovada reusitei academice, fiind apreciate de universitati si angajatori din toata lumea. Peste 1.400 de universitati din lumea intreaga recunosc diplomele CAMBRIDGE: toate universitatile din Marea Britanie si 600 de universitati din SUA (inclusiv toate universitatile Ivy League), Canada, Australia, Singapore, Germania, Olanda etc.

Misiunea noastra este aceea de a stimula liceenii, echilibrandu-i si pregatindu-i ca viitori adulti intr-o institutie in care procesul static traditional este dinamic si captivant.

YOU & ME?
It all starts with a Date
Studiu individual
Echipa IOANID intelege faptul ca liceenii nu raspund pe masura asteptarilor noastre la pasivitatea care caracterizeaza in acest moment procesul de predare, motiv pentru care obiectivul nostru principal il reprezinta crearea unor experiente de invatare care sa atraga elevii. Predarea va fi una de tip interactiv, expunand participantii la experiente de invatare, ateliere practice. Misiunea noastra devine aceea de a stimula liceenii, echilibrandu-I si pregatindu-I ca viitori adulti intr-o institutie in care procesul static traditional devine dinamic si captivant.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
VIITOR AICI SAU AFARA
Institutia noastra elevilor sai posibilitatea de a-si continua studiile atat in tara, cat si in strainatate, avand sansa de a se inscrie la Universitati internationale. Echipa noastra de consilieri pregateste pentru liceeni planuri de actiune individuale, care sa ii ajute sa obtina locuri la facultati de top din strainatate, indrumandu-i catre pregatirea dosarelor de admitere si a sustinerii examenelor, in functie de domeniul ales.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Programe de voluntariat
si orientare profesionala
Consilierii scolari IOANID dezvolta la clase programe de voluntarat in diverse domenii, pe teme sociale (mentorat pentru elevi din centre partenere, suport oferit echipelor care ingrijesc animale etc) sau ateliere de consiliere si orientare profesionala in vedere identificarii abilitatilor si alegerea carierei corecte pe viitor. Activitatile noastre se desfasoara atat la sediile IOANID (unde invitam reprezentanti din domenii identificate de elevi ca reprezentand interes – medicina, avocatura, entertainment, blogging/vlogging etc) sau la partenerii nostri (Orange, Virgin Radio, Fundatia Chance for Life etc).
Image is not available
Slider