Facilitati Scoala

Education must not simply teach work - it must teach Life.

Image is not available
Image is not available

Anatole France

Image is not available
Slider

Facilitati

Ciclul Primar IOANID se afla pe str. Nicolae Iorga, nr. 21, intr-o cladire monument istoric, restaurata cu strictete si eleganta pentru a reinvia atmosfera unui spatiu reprezentativ pentru perioada interbelica. Locuita mai intai de familia Generalului Eraclie Arion, care a condus la sfarsitul secolului al XIX-lea Serviciul Pirotehnic al Armatei Romane, cladirea a fost finalizata in anul 1885. Interiorul este unul “fascinant, cu elemente pe care cu greu le regasim astazi in alte proprietati similare”. – Mihaela Pana, director companie consultant imobiliara, interviu “Forbes”

Ciclul Gimnazial IOANID se afla intr-o cladire monument istoric situata in inima Bucurestiului, in apropierea Caii Victoriei, pe strada G -ral Constantin Budisteanu, nr. 15. Palatul Chrissoveloni – Cantacuzino se integreaza armonios in aceasta zona boema, cu parfum de epoca. Amplasat pe un teren generos, de peste 2.000 mp si cu o deschidere la strada de 41 ml, palatul a fost construit la sfarsitul secolului al XIX-lea, la comanda marilor bancheri de origine greaca Chrissoveloni, in stil eclectic de influenta franceza (fiind inscrisa pe Lista Monumentelor Istorice).

Sali de clasa dotate cu tabla interactiva, laptop si imprimanta

Sala de sport/dans/gimnastica

Sala de muzica

Teren polisportiv acoperit

Sali pentru servirea mesei

Laborator IT

Laborator fizica/chimie/biologie

Laborator limbi straine

Sala de arts&crafts/pictura

Loc de joaca

Cabinet de consiliere

Cabinet medical

Masa

Micul dejun, masa de pranz si gustarea sunt pregatite in bucataria IOANID in ziua respectiva, folosind ingrediente proaspete de la furnizori atent selectionati pe criterii de alimentatie BIO. Oferim un meniu variat si echilibrat, stabilit impreuna cu cadrele medicale, respectand principii nutritionale necesare in dezvoltarea si cresterea copilului.

YOU & ME?
It all starts with a Date
Pregatire suplimentara pentru
examenul de Evaluare Nationala
Elevii claselor a VIII-a beneficiaza in fiecare an de un orar saptamanal personalizat, special gandit de catre profesorii nostri, program care cuprinde, in principal, pregatire intensiva pentru disciplinele de examen. Activitatile la limba si literatura romana si matematica se desfasoara, in paralel, sub coordonarea profesorilor de la clasa, in colaborare cu profesori de liceu, cu experienta in elaborarea testelor de evaluare. De asemenea, elevilor li se ofera zilnic mai mult timp pentru studiu individual si odihna, asgurandu-ne, astfel, de succesul acestora la examenele nationale.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Centrul de Excelenta IOANID
Profesorii IOANID scriu o noua poveste despre succes si rezultate, in cadrul noului nostru proiect de modelare intelectuala la un nivel inalt – CENTRUL DE EXCELENTA IOANID. Activitatea centrului va oferi elevilor nostri sansa de a se pregati la un nivel superior la disciplinele de studiu la care exceleaza: Limba Romana si/sau Matematica, alaturi de echipa de cadre didactice IOANID conform unei planificari intocmite special.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Program international
de predare
In Scoala Gimnaziala IOANID este implementat Programul Anilor Primari, un program educational international furnizat de Bacalaureatul International (IB – International Baccalaureate). Programul presupune un curriculum international, venit in completarea curriculum-ului national. Studiata in cadrul acestui program, limba engleza este considerata limba de studiu, nu limba secundara. PYP-ul are la baza teoria constructivista asupra invatarii, care se traduce in practica prin demersuri educationale bazate pe invatarea prin descoperire, experimentare, adresarea de intrebari si rezolvarea de probleme. Elevii au un rol activ, propriile interese si nevoi fiind punctul de pornire in elaborarea activitatilor de invatare. Lucrul in echipe si diferentierea motiveaza si inlesnesc progresul fiecarui copil.
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider