Cluburi cu plata

Teaching children to count is fine, but teaching them what counts is best.

Image is not available
Image is not available

Bob Talbert

Heading layer
Image is not available
Image is not available
Slider

Cluburi cu plata

Parintii care doresc diversificarea programului copilului, dar si aprofundarea unor activitati deja incluse in program, ii pot înscrie pe cei mici la activitati optionale care se vor plati separat.

Ceramică

Atelierul pune la dispoziția celor care vor să facă față unei provocări artistice deosebite tot ceea ce este necesar pentru a manufactura/decora un obiect din ceramică și oferă copiilor tot ceea ce au nevoie pentru realizarea capodoperelor: ștampile, șabloane, bureţi, manuale, asistență artistică şi o mulţime de încurajări pentru a le stimula creativitatea. Tinerii artiști vor învăța și vor descoperi materialele.

Yoga

Yoga formează caracterul copilului, favorizează creșterea încrederii în sine. Când un copil practică regulat yoga, învață noi posturi și creează o legătură între corp și minte ceea ce îl ajută la a dezvolta încrederea în sine. Yoga permite fiecărui copil să practice în ritmul său, ceea ce îi ajută la a se simți importanți și speciali.

Dezvoltare personala

Optionalul de Dezvoltare Personala este un program de educatie alternativa care se va axa pe aplicatii practice ale psihologiei copilului.

Tehnicile de lucru, intr-un grup de dezvoltare personala, raspund nevoii de ludic a copilului, fiind dintre cele mai variate si mai atractive. De la desen si modelaj pana la insufletirea marionetelor, toate vin sa stimuleze imaginatia copilului si sa scoata la iveala potentialul fiecaruia, nevoile si dorintele personale.

Clopoteii muzicali

Acest club are în vedere punerea în valoare a calităților muzicale ale copiilor, punându-i pe aceștia în contact cu muzica instrumentală, prin formarea unor deprinderi muzicale ce au la bază ritmul muzical.

Cu ajutorul clopoțeilor muzicali, copiilor li se oferă posibilitatea de a descoperi elemente de limbaj muzical precum ritmul, melodia, armonia, timbrul, într-un spațiurelaxant, non-competitiv prin crearea unei atmosfere familiare universului copilăriei.

Sah

Sahul „pune la incercare” inteligenta, perspicacitatea si prezenta de spirit. Copilul este lasat sa observe, sa deduca, sa calculeze, ceea ce ii va permite sa-si dezvolte inteligenta, sa si-o amplifice, incita gandirea lui, ii limpezeste mintea si-i bucura inima.

Caracterul distractiv al jocului de sah ii ofera copilului posibilitatea de a-si pune in valoare si de a-si evidentia capacitatile, favorizand interactiunea tuturor factorilor psihici ce contribuie si influenteaza activitatea de cunoastere, dezvoltarea curiozitatii si dorintei de a dezlega tainele acestuia.

Active Kids

Active Kids este proiectul sportiv infiintat de catre High Performance Lifestyle in colaborare cu Coach2Competence.

Acest proiect sportiv este adresat generatiilor in formare in vedere dezvoltarii acestora din punct de vedere fizic, phisic si emotional.

Active Kids este un proiect bazat pe jocuri de miscare educative si distractive, adresate copiilor de toate varstele, cu rolul dezvoltarii deprinderilor motrice de baza, a calitatilor motrice de baza si a deprinderilor moral-volative.

Teatru

O clasă de teatru implică preșcolarii într-o gamă largă de activități, care îi încurajează pe cei mici să împingă granițele confortului personal si să colaboreze cu ceilalți. Adăugați la aceasta oportunitatea de a vă exprima prin artă, dezvoltarea simțului estetic, abilități de limbaj și, nu în ultimul rând, imaginație și veți obține un pachet imbatabil pentru dezvoltarea integrală a unui copil.

Robotica

În cadrul atelierelor de robotică, copiilor le este stimulată curiozitatea naturală, iar, prin implicarea activă în diverse proiecte specifice fiecărei vârste, aceștia dobândesc elemente de robotică, programare, matematică, fizică și știință. Instrumentele de programare oferă experiențe practice și antrenante, prin intermediul acestora, copiii intrând în contact cu rolul tehnologiei și ingineriei în viața cotidiană.

Pian

Muzica are un rol important in dezvoltarea copiilor. Cantatul la un instrument solicita zonele functionale ale creierului si ajuta la imbunatatirea abilitatilor motorii. Lecţiile de pian îl ajută pe copil să îşi dezvolte simţul auzului și o să perceapă mai uşor sunetele şi să facă diferenţa între ele. De asemenea, se cultivă răbdarea şi disciplina.

Fun & Science

Alături de profesorul organizator, copiii se vor amuza copios, luând parte la experimentele științifice despre diverse reacții chimice. Copiii sunt implicați în activități provocatoare, în care vor dobândi o mulțime de cunoștințe noi. Clubul își propune să împrietenească copiii cu științele, prin joc, să le explice lumea într-un limbaj simplu și amuzant, dar și să transpună în practică noțiuni din matematică, fizică, chimie, optică, geografie.

Gimnastica

Gimnastica ritmică este sportul care modelează corpul într-un mod armonios, dezvoltă capacitățile de coordonare, oferă o elegantă în mișcare și o atitudine de învingator. La cursurile de gimnastică, îi vom ajuta pe copii să își consume energia într-un mod creativ. Pe lângă dezvoltarea fizică, își vor îmbunătăți încrederea în forțele proprii, vor învăța să își controleze mușchii importanți ai mâinilor și picioarelor și își vor îmbunătăți flexibilitatea întregului corp.

YOU & ME?
It all starts with a Date
Mici CERCETATORI
Filosofia noastra este construita in jurul conceptului de life-long learning (invatare pe intreg parcursul vietii), avand ca paradigma a invatarii constructivismul. Curriculumul este construit in jurul unui set de valori cuprinse in Profilul celui care invata si urmarim formarea unor tineri echilibrati, pentru care pregatirea intelectuala, emotionala, etica si fizica sunt la fel de importante.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
MASA LA IOANID
In functie de programul ales, copilul dumneavoastra va beneficia de trei sau patru mese incluse (micul dejun, masa de pranz si doua gustari), acestea fiind pregatite in bucataria IOANID in ziua respectiva. In pregatirea meselor zilnice, folosim ingrediente proaspete de la furnizori atent selectionati pe criterii de alimentatie BIO. Oferim un meniu variat si echilibrat, stabilit impreuna cu cadrele medicale, respectand principii nutritionale necesare in dezvoltarea si cresterea copilului.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Abilitati si talente
Cluburile cu plata si activitatile optionale incluse in programul standard permit copiilor sa isi descopere potentialul creativ, sa se cunoasca pe sine si mediul inconjurator, sa fie deschisi si originali in modul lor de a se exprima. Scopul acestor cursuri atelier este stimularea creativitatii, a capacitatii de autoexprimare si exersarea diferitelor tehnici creative sau academice.
Image is not available
ArrowArrow
ArrowArrow
Slider