Premiul I de Excelență pentru cea mai mică participantă la concursul „Magia Colindelor”

Pe 19 decembrie 2020,  Concursul Internațional de Interpretare „Magia Colindelor” ajuns la ediția a VIII-a și-a deschis porțile online pentru toți copiii care iubesc muzica. Cea mai mică participantă din concurs la secțiunea interpretare – voce, a fost Daria G. (3 ani și 9 luni), care a reprezentat cu succes institutia și a fost recompensată pentru performanța artistică cu Premiul I de Excelentă, cea mai mare distincție oferită în cadrul acestui concurs. Daria a interpretat colindul “Moș Crăciun cu plete dalbe”. Din juriu au făcut parte profesori de canto clasic de la Liceul de muzică George Enescu și Dinu Lipatti din București.

Educația muzicală conștientă începe în grădiniță. La Clubul de Muzică IOANID, copiii învață să își descopere vocea, își formează deprinderile corecte de cânt și își dezvoltă încrederea în propriile forțe. Pășesc în lumea fascinantă a muzicii prin intermediul poveștilor despre compozitori, a audițiilor și jocurilor muzicale.

Clubul „Music&Fun”, dedicat celor mici, vine cu voie bună, dans și cântece cu diferite tematici în limba engleză. Copiii își dezvoltă simțul motric, învață mai ușor limba engleză prin muzică și au ocazia să descopere instrumentele muzicale (maracas, ouă și bețe ritmice, clopoței muzicali, tobițe, tamburine etc.).