Festivitățile de absolvire a grădiniței, într-o manieră inedită

La încheierea unui an în care eforturile tuturor – copii, profesori și părinți – au fost unele extraordinare, ne-am dorit să răsplătim progresele făcute de copiii din grupele mari și curajul de care au dat dovadă în aceste ultime luni de grădiniță, prin organizarea unei festivități de absolvire, la care să ne revedem încă o dată în formulă completă. Fiecare sfarsit de an scolar este un moment incarcat de emotii, insa il incheiem cu siguranta, ca deprinderile, intelepciunea si experienta acumulate ne vor fi de un real folos in viitor. 

In calatoria de care am avut parte, ne-au fost alaturi copii curiosi, care s-au adaptat cu succes cursurilor in mediul virtual. Noi, insa, recunoastem ca ne este tare dor sa le auzim glasurile pe hol, in pauze si sa imprumutam din zambetele lor de zi cu zi. De aceea ne-am bucurat să ne revedem, chiar și pentru o ora, cu preșcolarii noștri care din septembrie vor trece într-o nouă etapă a vieții lor, cea de școlar.

Festivitățile au avut loc în condiții de maximă siguranță pentru părinți, copii și profesori, păstrând distanța de doi metri între scaune. Respectând regulile impuse de legislația în vigoare, fiecare copil a fost însoțit de maximum doi adulți, pentru a evita formarea unor grupuri numeroase, iar tuturor participanților li s-a luat temperatura.