Gradinita evenimente desfasurate

teaching children to count is fine, but teaching them what counts is best

Image is not available
Image is not available

Bob Talbert

Heading layer
Image is not available
Image is not available
Slider

Ca in fiecare an, in preajma sarbatorilor de iarna a avut loc Concertul de Craciun sustinut de Corul IOANID. Evenimentul a avut loc pe 5 decembrie, ora 17:00, la Tinerimea Romana – Strada Johann Gutenberg, nr. 19.

Parintii si invitatii nostri au petrecut o seara magica alaturi de cei 50 de copii talentati de la Scoala si Gradinita IOANID, coordonati de profesoarele Craita Ghilerdea si Elena Radu, dar si de elevii de la Clubul de Canto, care au pregatit un program muzical special.

Programul serii a inclus colinde traditionale romanesti, dar si melodii din topurile internationale. Suprizele serii au fost un colaj realizat de Corul Scolii si un duet al Dirijoarei Elena Radu si coordonatoarei clubului de Canto, Stefania Bolos.

YOU & ME?
It all starts with a Date
Mici CERCETATORI
Filosofia noastra este construita in jurul conceptului de life-long learning (invatare pe intreg parcursul vietii), avand ca paradigma a invatarii constructivismul. Curriculumul este construit in jurul unui set de valori cuprinse in Profilul celui care invata si urmarim formarea unor tineri echilibrati, pentru care pregatirea intelectuala, emotionala, etica si fizica sunt la fel de importante.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
MASA LA IOANID
In functie de programul ales, copilul dumneavoastra va beneficia de trei sau patru mese incluse (micul dejun, masa de pranz si doua gustari), acestea fiind pregatite in bucataria IOANID in ziua respectiva. In pregatirea meselor zilnice, folosim ingrediente proaspete de la furnizori atent selectionati pe criterii de alimentatie BIO. Oferim un meniu variat si echilibrat, stabilit impreuna cu cadrele medicale, respectand principii nutritionale necesare in dezvoltarea si cresterea copilului.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Abilitati si talente
Cluburile cu plata si activitatile optionale incluse in programul standard permit copiilor sa isi descopere potentialul creativ, sa se cunoasca pe sine si mediul inconjurator, sa fie deschisi si originali in modul lor de a se exprima. Scopul acestor cursuri atelier este stimularea creativitatii, a capacitatii de autoexprimare si exersarea diferitelor tehnici creative sau academice.
Image is not available
ArrowArrow
ArrowArrow
Slider