Gradinita evenimente desfasurate

teaching children to count is fine, but teaching them what counts is best

Image is not available
Image is not available

Bob Talbert

Heading layer
Image is not available
Image is not available
Slider

La Gradinita IOANID, Scoala Altfel a insemnat o saptamana plina de distractie atat pentru cei plecati in tabara de trei zile de la Predeal sau la Acacia Village, cat si pentru cei ramasi la sediu. Toti au avut parte de activitati distractive si experiente de neuitat, care i-au invitat si provocat la cunoastere si voie buna.

Activitatile au venit sa completeze experientele de invatare ale celor mici: atelier de incondeiat oua, egg hunt, piesa de teatru, sports day, atelier de arta din produse reciclate. Copiii s-au distrat si au reusit sa colaboreze cu colegi mai mici si mai mari. Intr-una dintre zile, alaturi de colegii de la scoala, au plantat pomi fructiferi in ghiveci. Cu mainile in pamant, cei mici ne-au marturisit ca abia asteapta sa manance mere si nuci din pomisorii lor!

Prescolarii aflati in tabara, in aer curat, inconjurati de peisaje montane unice, au avut la dispozitie trei zile pentru a explora mediul inconjurator, a-si dezvolta abilitatile fizice, dar mai ales pe cele de cooperare si de lucru in echipa. Pana la final, cele mai importante bagaje ale participantilor au fost, de fapt, amintirile frumoase.

YOU & ME?
It all starts with a Date
Mici CERCETATORI
Filosofia noastra este construita in jurul conceptului de life-long learning (invatare pe intreg parcursul vietii), avand ca paradigma a invatarii constructivismul. Curriculumul este construit in jurul unui set de valori cuprinse in Profilul celui care invata si urmarim formarea unor tineri echilibrati, pentru care pregatirea intelectuala, emotionala, etica si fizica sunt la fel de importante.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
MASA LA IOANID
In functie de programul ales, copilul dumneavoastra va beneficia de trei sau patru mese incluse (micul dejun, masa de pranz si doua gustari), acestea fiind pregatite in bucataria IOANID in ziua respectiva. In pregatirea meselor zilnice, folosim ingrediente proaspete de la furnizori atent selectionati pe criterii de alimentatie BIO. Oferim un meniu variat si echilibrat, stabilit impreuna cu cadrele medicale, respectand principii nutritionale necesare in dezvoltarea si cresterea copilului.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Abilitati si talente
Cluburile cu plata si activitatile optionale incluse in programul standard permit copiilor sa isi descopere potentialul creativ, sa se cunoasca pe sine si mediul inconjurator, sa fie deschisi si originali in modul lor de a se exprima. Scopul acestor cursuri atelier este stimularea creativitatii, a capacitatii de autoexprimare si exersarea diferitelor tehnici creative sau academice.
Image is not available
ArrowArrow
ArrowArrow
Slider