Facilitati Gradinita

Teaching children to count is fine, but teaching them what counts is best.

Image is not available
Image is not available

Bob Talbert

Heading layer
Image is not available
Image is not available
Slider

Facilitati

Gradinita functioneaza intr-o cladire restaurata, care pastreaza elemente arhitecturale unice, menite sa reafirme valoarea inestimabila a edificiului. Acest spatiu, simbol al elegantei trecutului, l-am organizat intr-o maniera inovativa cu scopul de a stimula copiilor gustul pentru investigatie si actiune, de a-i provoca sa se exprime si de a-i angaja in relatii sociale de grup. Fiecare sala/ spatiu constituie contextul material in care se desfasoara educatia si este special amenajat pentru copii, in asa fel incat sa constituie elemente de baza in experienta de viata si sa trimita acestora mesaje esentiale pentru dezvoltarea lor.

Sali de clasa

Sala de sport / dans / gimnastica/ Aikido

Sala de muzica

Teren de joaca amenajat cu jucarii de exterior, in curtea gradinitei (in proximitatea a doua parcuri)

Sali pentru servirea mesei

Biblioteca

Bucatarie proprie

Sali de studiu (limbi straine/cluburi)

Cabinet de consiliere

Cabinet medical

Masa

Micul dejun, masa de pranz si gustarea sunt pregatite in bucataria IOANID in ziua respectiva, folosind ingrediente proaspete de la furnizori atent selecționati pe criterii de alimentatie BIO. Oferim un meniu variat si echilibrat, stabilit impreuna cu cadrele medicale, respectand principii nutritionale necesare in dezvoltarea si cresterea copilului.

YOU & ME?
It all starts with a Date
Mici CERCETATORI
Filosofia noastra este construita in jurul conceptului de life-long learning (invatare pe intreg parcursul vietii), avand ca paradigma a invatarii constructivismul. Curriculumul este construit in jurul unui set de valori cuprinse in Profilul celui care invata si urmarim formarea unor tineri echilibrati, pentru care pregatirea intelectuala, emotionala, etica si fizica sunt la fel de importante.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
MASA LA IOANID
In functie de programul ales, copilul dumneavoastra va beneficia de trei sau patru mese incluse (micul dejun, masa de pranz si doua gustari), acestea fiind pregatite in bucataria IOANID in ziua respectiva. In pregatirea meselor zilnice, folosim ingrediente proaspete de la furnizori atent selectionati pe criterii de alimentatie BIO. Oferim un meniu variat si echilibrat, stabilit impreuna cu cadrele medicale, respectand principii nutritionale necesare in dezvoltarea si cresterea copilului.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Abilitati si talente
Cluburile cu plata si activitatile optionale incluse in programul standard permit copiilor sa isi descopere potentialul creativ, sa se cunoasca pe sine si mediul inconjurator, sa fie deschisi si originali in modul lor de a se exprima. Scopul acestor cursuri atelier este stimularea creativitatii, a capacitatii de autoexprimare si exersarea diferitelor tehnici creative sau academice.
Image is not available
ArrowArrow
ArrowArrow
Slider