IOANID dă startul înscrierilor la liceu pentru anul școlar 2021-2022!

Liceul Internațional IOANID dă startul înscrierilor la testările de admitere în anul școlar 2021-2022 pentru toate clasele de liceu, de la a IX-a până la a XII-a, specializările filologie, științe ale naturii sau sistem internațional Cambridge. Înscrierea la se poate face completând formularul online de pe site-ul IOANID.

De asemenea, pentru elevii actualei clase a VIII-a, liceul organizează pe 30 martie Ziua Porților Deschise, eveniment prin care cei interesați își pot petrece o după-amiază alături de profesorii IOANID, la sediul din str. General Constantin Budișteanu nr. 15. Orarul zilei include cursuri precum Creative Writing, Debate sau MathaMagic, iar înscrierea se efectuează online

Autorizat încât din toamna anului 2018, ciclul liceal al Liceului Internațional IOANID a crescut în acești trei ani, organizând atât clase conform curriculumului național, specializările filologie și științe ale naturii, cât și clase în Sistem Internațional Cambridge, cu predare în limba engleză.

Indiferent de profil, activitățile claselor de liceu sunt organizate conform nevoilor reale ale adolescenților de astăzi, iar procesul de predare este caracterizat de crearea unor experiențe de învățare care atrag elevii. Pe lângă predarea interactivă, profesorii stimulează constant liceenii, echilibrandu-i și pregătindu-i ca viitori adulți într-un mediu dinamic și captivant.

O noutate pe piața liceelor particulare din București o reprezintă crearea unei secții internaționale, prin adoptarea sistemului Cambridge, cu diplome recunoscute și apreciate de universități și angajatori din toată lumea. Avantajul unui astfel de sistem îl reprezintă, pe lângă studiul în limba engleză, flexibilitatea în crearea curriculumului, elevul alegând cele mai potrivite materii pentru viitorul sau profesional. Printre materiile studiate se numără Combined Science, Economics, Enterprise, Mathematics și Art and Design.

Pe lângă studiul materiilor standard, conform profilului ales, elevii sunt implicați constant în activități de voluntariat și sesiuni de orientare și consiliere profesională organizate de specialiști din domeniile de interes identificate chiar de liceeni.

De asemenea, studiul limbii engleze se face la nivel intensiv, toți elevii fiind pregătiți de profesorii noștri în vederea susținerii examenelor Cambridge (FCE, PET, KET), astfel încât, indiferent de clasă, aceștia dobândesc competențe lingvistice care îi ajută să studieze în străinătate sau să acceseze joburi în organizații multinaționale.

Admiterea la clasele de filologie, științe ale naturii sau sistem Cambridge se face în urma unor testări interne, în funcție de cerințele specifice fiecărui profil. Mai multe detalii despre oferta educațională pentru clasele a IX-a – a XII-a la Liceul Internațional IOANID găsiți pe site-ul oficial.