IOANID FunRun (editia a V-a) – O zi plină de energie

O zi cu soare, mult sport în familie și mai multă bucurie pe Stadionul Iolanda Balaș – Așa a decurs ziua de sâmbătă, 21 octombrie, când a avut loc a cincea a ediție IOANID Funrun, care a fost o reușită, aducând peste 350 de participanți de toate vârstele la acest eveniment sportiv de excepție.

Cu o temperatură de 30 de grade Celsius, condițiile au fost ideale pentru o zi de sport în aer liber. Evenimentul a debutat cu o încălzire oficială susținută de partenerii noștri, Worldclass Romania, Florina Vlad, instructor de yoga, și Loredana Vasile de la Active Kids, care i-au pregătit pe participanți pentru cursele lor.

IOANID FunRun a presupus concurarea la întreceri pe nivel de vârstă, de la cei mai mici de 2 ani (cei mai simpatici) la adulți, care s-au întrecut cu pasiune pentru primele locuri. Fiecare categorie a fost plină de spirit competitiv și zâmbete entuziaste.
În timpul pauzelor dintre curse, Vlad Munteanu, un sportiv de renume și prezentatorul evenimentului, a organizat jocuri pline de energie, adaptate pe nivel de vârstă. Atmosfera a fost cu adevărat electrică, iar râsetele copiilor și părinților au umplut aerul.

Echipa IOANID dorește să transmită sincere mulțumiri tuturor participanților, precum și profesorilor voluntari, pentru implicarea lor în acest eveniment memorabil. A fost o zi de familie cu adevărat specială, care a adunat comunitatea noastră și a oferit amintiri de neuitat. IOANID FunRun s-a dovedit a fi și anul acesta un succes remarcabil, și suntem nerăbdători să vă întâlnim din nou la următoarea ediție pentru mai multă distracție și sport în familie.