IOANID Book Fair

Poveștile și cărțile reprezintă puntea către întreg Universul și tot ce cuprinde el și om.

 

Grădinița IOANID a organizat și anul acesta  binecunoscutul  IOANID Book Fair, un târg de carte plin de feerie destinat să dezvolte plăcerea și curiozitatea de a răsfoi și citi o carte fizică prin intermediul cărora copiii descoperă lumi minunate, povești pline de culoare și dobândesc noi cunoștințe.

 

În cadrul târgului au existat cărți interactive, de noapte bună, cărți  cu cele mai frumoase povești, povestiri și basme. Acestea au fost frumos așezate pentru ca mai apoi să fie cumpărate și citite de preșcolarii noștri.

 

Dragostea pentru lectură a creat momente de neuitat între părinți sau bunici și copii în cadrul evenimentului, care vor dăinui peste ani, rămânând frânturi ale unei copilării perfecte, creând astfel legături solide între adulți și cei mici.

 

Târgul a găzduit atât expoziția cu vânzare a celor mai interesante cărți destinate copiilor preșcolari, precum și ateliere de lectură, creative și de joacă.

 

IOANID Book Fair a fost un eveniment presărat cu magie, personaje mirifice și intrigi care să le stârnească imaginația celor mici. Cu multă voie bună, distracție și mânuțe pregătite să cuprindă cât mai multe cărți, preșcolarii grădiniței IOANID și-au luat în serios rolul de cumpărători și și-au achiziționat cele mai fantastice povești. Și pentru că orice eveniment reușit este însoțit de zâmbete, cei mici ne-au încântat auzul cu cele mai năstrușnice repovestiri și cele mai colorate râsete.