Travel Around the World Week

În perioada 15-19 iunie, elevii Liceului Internațional IOANID au participat la o serie de videoconferințe, în cadrul Travel Around the World Week. Fiind conștienți de încărcătura emoțională din ultimele luni de școală, instituția noastră de învățământ a venit în întâmpinarea elevilor, propunându-le un program lejer, în cadrul căruia ei se pot relaxa, în timp ce află lucruri interesante.

Săptămâna a fost plină de momente inedite, cu invitați surpriză, plimbări virtuale, ateliere practice. Astfel,  elevii noștri au fost într-o plimbare virtuală prin Coreea, cu ajutorul lui Ingrid, elevă în clasa a X-a, pasionată de această țară. Într-o altă zi, au făcut turul lumii, ghidați de partenerii noștri de la Eturia, care le-au prezentat curiozități și obiective turistice spectaculoase.

Plini de întrebări, elevii s-au întâlnit virtual și cu George Tătaru, specialist servicii financiare care, datorită jobului, se mută anual în altă țară. Acesta le-a vorbit despre dificultatea adaptării sociale și culturale, lucru pe care trebuie să îl trăiască și ei în cazul continuării studiilor în străinătate.