“Si tu poti fi Mos Craciun!”, campanie de donatii organizata de IOANID

In apropierea sarbatorilor de iarna, am lansat invitatia de a face parte din echipa de ajutoare ale Mosului, pentru a indeplini dorintele de Craciun ale unor copii la care este posibil ca acesta sa nu mai ajunga, facandu-le, astfel, sarbatorile mai frumoase!

Noi am identificat patru centre si fundatii care sprijina copii de toate varstele in dezvoltarea lor educationala, prin diverse metode.  Ajutorul lor consta in organizarea unor weekenduri cu voluntari care ii ajuta la teme, in integrarea lor in case de tip familial sau in constructia de centre dedicate copiilor cu anumite afectiuni.

Complicii nostri, care le sunt aproape zi de zi, ne-au ajutat sa intram in posesia scrisorilor pentru Mos Craciun, pe care le-am deschis cu grija si le-am citit cu atentie. Cadourile au fost aduse la secretariatele IOANID, etichetate cu numele complet al copilului si al centrului de care apartine: Mia’s Children, Conil, MagiCamp, Centrul de Educatie Alternativa Ferentari, Asociatia Casa Plina.

Cadourile le-am oferit copiilor alaturi de elevii nostri. Intalnirea a fost emotionanta, ne-am încărcat cu energie privind fericirea de pe chipul lor.

Va multumim tuturor pentru suportul oferit in incercarea de le face sarbatorile de iarna mai frumoase!