În pijamale, așteptând vacanță de iarnă!

La finalul unui an plin de evenimente și proiecte în care ne-am implicat de la mic la mare, recunoaștem… am cam obosit. Motiv pentru care am întâmpinat mult așteptată vacanță de iarnă în… PIJAMALE! Odată încheiate serbările de la grupă, repetițiile pentru concertul de cor și tezele la limba română și la matematică, am dat startul uneia dintre cele mai amuzate zile la IOANID, cea în care ajungem la ore mult mai repede pentru că nu mai trebuie să renunțăm la pijamale.

Purtatul acestor articole vestimentare la activități, înaintea vacanței de Crăciun, este deja o tradiție, de la care nu ne abatem, sărbătorind împreună un an calendaristic în care eforturile au fost pe deplin răsplătite, așa că merităm o pauză. Cei mici au avut invitați speciali la această petrecere, primindu-l cu bucurie pe însuși Moș Crăciun care, împreună cu ajutoarele sale, spiridușii, a sosit în grădiniță pentru a-i răsplăti cu daruri pentru toate lucrurile și faptele frumoase pe care le-au făcut.

Nerăbdarea celor mici se încheie atunci când ușa se deschide și se aud pașii Moșului. În decorul magic al Grădiniței IOANID, cu cel mai frumos brăduț împodobit an de an cu mult drag de echipa noastră, Moșul își face apariția spre deliciul copiilor. Muzica are și ea rolul ei aici, pentru că de la mic la mare glasurile răsună, iar holul central se transformă într-o sală grandioasă de spectacol. Este spectacolul Crăciunului și al bucuriei de a fi împreună, de a cânta, a dansa, a sta în brațele Moșului.

Elevii ciclului primar au sărbătorit ziua alături de profesorii lor, care le-au pregătit surprize și au înlocuit fișele de lucru cu sesiuni de vizionare de filme, “asezonate” din belșug cu popcorn.

La gimnaziu și liceu, peste 60 de elevi au spus “Bis!” la propunerea de a organiza o nouă petrecere, cu competiții de dans între clase și multe premii pentru cele mai creative perechi de pijamale. Pe lângă meniul specific de party, cu pizza, candy bar și sesiunile de muzică pregătite de DJ-ul nostru, am avut o surpriză în plus: o cabină foto care a imortalizat cele mai haioase momente și care a asigurat un număr nelimitat de amintiri de pus în ramă.