Concert de Crăciun susținut de Corul Grădiniței și Școlii IOANID

Startul evenimentelor de iarnă a fost dat la IOANID de anualul Concert de Crăciun susținut de membrii corurilor grădiniței și școlii noastre, care au recreat pe scenă Teatrului Țăndărică atmosfera Crăciunului, cu miros de brad și colinde în așteptarea… Moșului. Repertoriul serii, atent selecționat de dirijoarele ansamblurilor, Crăița Ghilerdea și Elena Radu, a reunit atât colinde tradiționale românești ca Iată, vin colindători, La Vitleem colo-n jos sau Omule, deschide ochii!, cât și cântece internaționale– All I want for Christmas, Ding Dong, Merrily on high sau White Christmas.

Emoțiile spectatorilor au fost puse la încercare de-a lungul întregului spectacol prin intermediul scenariilor creative și al elementelor de recuzită care au conturat povești în jurul fiecărui solist. De asemenea, un moment impresionant a fost cel în care scena a reunit, sub acordurile melodiei Silent Night, perechea elev (Sara Vasluian) și mentor de canto (Ștefania Bolos), într-o interpretare fascinantă. Programul evenimentului a fost unul interactiv, spectatorii fiind invitați să susțină propriul moment “solo” la refrenul surprizei muzicale a serii, cântecul Jingle Bells.

Este al cincilea an în care Corul IOANID susține concertele sale anuale – de Crăciun și Estival, reprezentând nu doar un club de educație prin muzică a tinerilor pasionați de domeniu, ci și un imbold în a-și urmări pasiunea, dincolo de activitatea de la școală. Astfel, ne bucurăm astăzi de prezența la cor a unor elevi care au făcut deja pași mici (dar și mari) în cariera artistică, participând la evenimente sau audiții și pe cont propriu.