Galeria IOANID a susținut echipa națională a României în preliminariile Euro 2020

Chiar daca partida Romania – Norvegia din preliminariile Euro 2020 s-a disputat fara spectatori, in urma deciziei UEFA, accesul a fost permis copiilor sub 14 ani, insotiti de antrenori sau profesori. Cu acest prilej, peste 90 de elevi si profesori au raspuns invitatiei de a face parte din galeria IOANID si de a sustine tricolorii pe Arena Nationala, alaturi de alte peste 30.000 de persoane. In urma meciului cu Norvegia, Romania a doborat recordul in privinta numarului de spectatori la o partida UEFA la care este permis exclusiv accesul copiilor, intrucat 30.038 de copii si insotitori si-au anuntat prezenta la partida.

Meciul a fost unul asteptat cu nerabdare de elevi, care s-au pregatit pentru eveniment cu echipamente in culorile nationalei sau cu bannere pe care au creat mesaje de sustinere. Momentul cel mai emotionant a serii a fost intonarea Imnului Romaniei de catre zeci de mii de copii, alaturi de tricolori.

Elevii din galeria scolii au trait fiecare moment de pe teren, iar finalul a adus chiar lacrimi pe chipul unora dintre cei mai mici. Cu toate acestea, copiii au speranta ca vor avea sansa de a-i sustine pe tricolori in meciurile viitoare.