Festivitatea de premiere pentru elevii din Liceul Internațional IOANID

Festivitatea de premiere pentru elevii ciclurilor gimnazial și liceal ne-a emoționat mai mult ca oricând în acest an, la terminarea celui de-al zecelea an în care IOANID duce mai departe misiunea de a le oferi copiilor acces la o educație de top, una care are în centru respectul față de învățământul românesc, dar și față de metodele moderne de predare, axate pe nevoile elevului.

A trecut un deceniu de când ne-am deschis porțile pentru prima generație de copii și părinti care, alături de cadrele didactice, formează marea familie IOANID de astăzi.

Am crescut de la an la an și nu ne-am dat seamă când, deodată, am ajuns la al zecelea an în care sărbătorim rezultatele excepționale ale elevilor. Zece ani și tot atâtea generații de elevi motivați să evolueze, să învețe zi de zi mai mult. Asta demonstrează și cele peste 500 de premii obținute de elevii de la primar, gimnaziu și liceu în acest an școlar. Premii I, II sau III, toate sunt importante pentru noi și ne confirmă că suntem pe un drum ascendent. Și în cadrul școlii, elevii celor cinci clase de gimnaziu, cărora li s-au alăturat cele două clase de liceu, au obținut rezultate foarte bune.

Fiecare elev are un domeniu preferat sau un talent care îi aduce aprecierea celor din jur:  un puternic spirit de leader, capacitatea de a aplana conflictele între colegi, punctualitatea, altruismul și dorința de a se implica în proiecte umanitare, toate trebuie puse în evidență, pentru că sunt valori care ne definesc personalitatea. De aceea, am premiat cel mai punctual elev, cel mai bun artist, sportivul școlii, liderul clasei s.a.

Anul acesta am adăugat și o categorie specială, pentru prestația impecabilă din cadrul prezentării Talent Show, The Greatest Showman Award pentru Mara și Tudor, de la clasa a VI-a.

Titlul Student of the Year a fost acordat Annei, din clasa a VI-a și lui Tiberiu, din clasa a IX-a, care au obținut nu doar rezultate foarte bune la clasă, ci au și un comportament exemplar, fiind constant implicați în activități extrașcolare la care au și obținut premii importante.

De asemenea, în acest an avem un elev care a absolvit clasele I-VIII cu media 10, căruia i-am acordat titlul Student of the year, Luca, proaspăt absolvent al clasei a VIII-a.

În stabilirea premiilor speciale, elevii au avut și ei un cuvânt de spus. Aceștia au votat pentru categoria Teacher of the year. La fel ca anul trecut, științele exacte au avut câștig de cauză, Aniela Moise câștigând acest titlu.

Echipa IOANID felicită premianții, mulțumindu-le profesorilor pentru implicarea de care dau dovadă zi de zi! Succes elevilor de clasa a VIII-a, care vor avea primul examen important din viața lor! O vacanță minunată tuturor!