“Explore your hobbies”, tema IOANID Summer School din acest an

Cu dorinta ca momentul revederii cu cei mici sa fie unul cat se poate de apropiat, Gradinita IOANID a planificat un program de vara, care are loc in conditii de maxima siguranta pentru copiii.

Aventura celor mici poarta denumirea “Explore your hobbies!”, iar, timp de o luna si jumatate, copiii experimenteaza in salile de clasa si in aer liber o serie de activitati distractive in saptamanile dedicate dansului, artelor, sportului sau gradinaritului.

Pentru siguranta tuturor, parintii au posibilitatea de a opta pentru intervale decalate de sosire&plecare, tocmai pentru a evita aglomerarea la intrarea&iesirea din gradinita, avand in vedere ca predarea si preluarea prescolarilor se vor face la exterior.

Implementarea unor circuite pentru desfasurarea activitatilor, stabilirea unor intervale standard de dezinfectare, de-a lungul zilei, mentinerea contactului doar cu o echipa de profesori alocati, dar si toate masurile noastre suplimentare de igienizare a spatiilor puse la dispozitia copiilor fac din gradinita un mediu sigur pentru cei mici.