Ce activitati s-au desfasurat de “Scoala Altfel” la Gradinita IOANID

La Gradinita IOANID, Scoala Altfel a insemnat o saptamana plina de distractie atat pentru cei plecati in tabara de trei zile de la Predeal sau la Acacia Village, cat si pentru cei ramasi la sediu. Toti au avut parte de activitati distractive si experiente de neuitat, care i-au invitat si provocat la cunoastere si voie buna.

Activitatile au venit sa completeze experientele de invatare ale celor mici: atelier de incondeiat oua, egg hunt, piesa de teatru, sports day, atelier de arta din produse reciclate. Copiii s-au distrat si au reusit sa colaboreze cu colegi mai mici si mai mari. Intr-una dintre zile, alaturi de colegii de la scoala, au plantat pomi fructiferi in ghiveci. Cu mainile in pamant, cei mici ne-au marturisit ca abia asteapta sa manance mere si nuci din pomisorii lor!

Prescolarii aflati in tabara, in aer curat, inconjurati de peisaje montane unice, au avut la dispozitie trei zile pentru a explora mediul inconjurator, a-si dezvolta abilitatile fizice, dar mai ales pe cele de cooperare si de lucru in echipa. Pana la final, cele mai importante bagaje ale participantilor au fost, de fapt, amintirile frumoase.