Bursierii Fundației Globalworth

Nine tenths of education is encouragement.

Image is not available
Image is not available

Anatole France

Bursele de Excelență
Fundația Globalworth
Slider

Bursierii Fundației Globalworth

Ioana Cristescu

Ioana prezintă o combinație rară de inteligență, ambiție, abilități sociale, creativitate, frumusețe fizică. Pune mare preț pe activitățile extrașcolare: teatru, dans, poezie.

Răzvan Chiorean

Deși învață într-o clasă de real, Răzvan s-a afirmat în clasa a IX-a drept poetul liceului, creațiile lui afișate la panou uimind deopotrivă profesorii, colegii și părinții.

Corina Zisu

Fire sensibilă și delicată, Corina învață de plăcere, pentru că vrea să afle mereu lucruri noi. Citește foarte mult, fantasy-ul fiind genul ei preferat. Școala ocupă primul loc pe lista priorităților și își dorește ca într-o zi să poată dedica timp și pasiunilor ei: patinajul artistic și hocheiul.

Daria Roșca

Daria este pasionată de desen tehnic și schițe în alb-negru. De asemenea, o mare pasiune a ei este scrima, activitate pe care o practică de mulți ani, câștigând locul întâi la numeroase concursuri naționale.

Este foarte conștiincioasă, participă la concursuri școlare și dedică mult timp activităților didactice si hobby-urilor. Este o colegă foarte bună, sociabilă și generoasă, ajutându-și colegii oricand este necesar.

Andrei Loghin

Dacă te-ai lua după ochii albaștri strălucind pe fața lui senină, nu ai crede că Andrei dezmembrează acasă motoare, fiind mare iubitor de fizică.

Ingrid Csaftari

Organizată și responsabilă, Ingrid consideră că rezultatele foarte bune pe care le obține nu sunt un succes personal, ci o îndatorire care derivă din statutul de elev.

Își „sculptează” frumos caracterul prin seriozitate, implicare și conștiinciozitate. Participă cu interes la toate activitățile și proiectele școlii. Este pasionată de cultura și civilizația coreeană căreia îi dedică timpul liber pentru a o studia.

Alexandru Lincariu

Un gentleman perfect, la care calitățile spirituale intelectuale și fizice se îmbină armonios, echilibrat, în proporții juste: istețime, bunătate, ambiție, seriozitate, abilități sportive.

Bursierii IOANID

Sebastian Sava

Sebastian este pasionat de muzică: cântă la pian, a participat la numeroase concursuri școlare, unde a obținut locul întâi, și de curând a inceput să studieze chitara. De asemenea, îi plac foarte mult limbile străine, vorbind fluent limbile franceză și engleză, și în prezent studiază limba germană. O alta pasiune a sa este sportul, în principal scrimă, baschet și inot, dar a participat și a câștigat numeroase concursuri de dans.

Este extrem de plăcut de colegii săi, fiind o persoană sociabilă, cu simțul umorului și foarte generos, ajutându-i pe toți atunci când este necesar. Este un elev conștiincios, care învață cu plăcere și ușurință, dedicându-și mare parte din timp activităților didactice.

Alexia Popa

Își dorește să devină medic și este dotată cu calitățile necesare: empatie, putere de muncă, ambiție. Dacă Alexia își stabilește un scop, poți fi sigur că se va mobiliza să îl atingă.

YOU & ME?
It all starts with a Date
Studiu individual
Echipa IOANID intelege faptul ca liceenii nu raspund pe masura asteptarilor noastre la pasivitatea care caracterizeaza in acest moment procesul de predare, motiv pentru care obiectivul nostru principal il reprezinta crearea unor experiente de invatare care sa atraga elevii. Predarea va fi una de tip interactiv, expunand participantii la experiente de invatare, ateliere practice. Misiunea noastra devine aceea de a stimula liceenii, echilibrandu-I si pregatindu-I ca viitori adulti intr-o institutie in care procesul static traditional devine dinamic si captivant.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
VIITOR AICI SAU AFARA
Institutia noastra elevilor sai posibilitatea de a-si continua studiile atat in tara, cat si in strainatate, avand sansa de a se inscrie la Universitati internationale. Echipa noastra de consilieri pregateste pentru liceeni planuri de actiune individuale, care sa ii ajute sa obtina locuri la facultati de top din strainatate, indrumandu-i catre pregatirea dosarelor de admitere si a sustinerii examenelor, in functie de domeniul ales.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Programe de voluntariat
si orientare profesionala
Consilierii scolari IOANID dezvolta la clase programe de voluntarat in diverse domenii, pe teme sociale (mentorat pentru elevi din centre partenere, suport oferit echipelor care ingrijesc animale etc) sau ateliere de consiliere si orientare profesionala in vedere identificarii abilitatilor si alegerea carierei corecte pe viitor. Activitatile noastre se desfasoara atat la sediile IOANID (unde invitam reprezentanti din domenii identificate de elevi ca reprezentand interes – medicina, avocatura, entertainment, blogging/vlogging etc) sau la partenerii nostri (Orange, Virgin Radio, Fundatia Chance for Life etc).
Image is not available
Slider