Ce activitati s-au desfasurat de “Scoala Altfel” la Liceul IOANID

Programul Scoala Altfel din sediul Liceului International IOANID, le-a adus elevilor din clasele a V-a experimente in Laboratorul de Chimie, jocuri cu umbrele in parc si vizionari de filme tematice. In a doua zi, dimineata, au avut o scurta introducere in lumea fizicii, jocuri in limba engleza si intreceri sportive. O vizita tare indragita de elevi a fost la Megazone Laser, unde s-au jucat, s-au relaxat si au socializat. In ziua a treia, plina de adrenalina, au mers la Edenland Park, unde au facut o altfel de inviorare: prin copaci, pe trasee variate, in functie de curaj si abilitati.

Profesorul John Riley le-a pregatit elevilor de la clasele din ciclul gimnazial ateliere speciale, interactive. Astfel, intr-una dintre zile, copiii au folosit perii, motorase si banda adeziva pentru a construi robotei, in cadrul unui Atelier STEM. Un alt workshop foarte distractiv a avut in centru doua teme: The Egg Drop Challenge si The Spagetti Tower Challenge.

Si liceenii s-au distrat in Saptamana Altfel. Au mers trei zile la Predeal, unde s-au bucurat de activitati in aer liber: tiroliana, mountain bike, tir cu arcul, drumetie montana, iar sfarsitul excursiei a fost marcat de un foc de tabara. In restul zilelor, au mers prin Cismigiu cu rolele, au participat la un atelier de make-up si au mers la Observatorul Astronomic.