Petrecerea anuala in pijamale sau o zi de vineri plina de distractie!

Într-o atmosferă de veselie și mult entuziasm, elevii de gimnaziu au avut parte de o nouă petrecere memorabilă, desfășurată într-un mod inedit – în pijamale! Vineri după-amiază, sălile școlii noastre au prins viață odată cu râsetele și bucuria copiilor ce s-au adunat pentru a sărbători apropierea de sărbători și de vacanță.

Petrecerea a început cu o probă distractivă în care elevii au fost puși la încercare printr-o serie de întrebări amuzante, după care au fost provocați la o vânătoare de obiecte specifice Crăciunului, într-un timp limitat. Din program a făcut parte si o provocare creativă în care participanții au descifrat, contra cronometru, titlurile colindelor ale căror litere fuseseră amestecate, dar și un test… financiar fulger, când am vrut să vedem cât de bine estimează elevii noștri prețul obiectelor specifice iernii și Crăciunului.

A urmat o pauză delicioasă în care elevii s-au bucurat de pizza, dar și de un candy bar tematic, pentru a-și reface forțele și a continua distracția. Momentul culminant al petrecerii a fost reprezentat de Parada Pijamalelor, când participanții au defilat în fața colegilor în cele mai originale și creative pijamale.

La finalul petrecerii, elevii au fost premiați pentru punctajele strânse la probele de grup, dar și pentru costumațiile spectaculoase. Bucuria a fost la cote maxime, iar petrecerea în pijamale va rămâne cu siguranță în amintirea tuturor, dar și în albumele lor foto, datorită momentelor surprinse și printate de echipa Oglinda Magică.