Cartile Prieteniei

Pe langa oferta de tabere pentru aceasta vara, echipa IOANID a gandit si un program antrenant din care nu lipsesc activitati educationale in aer liber si intervale zilnice dedicate efectuarii temelor de vacanta: IOANID SUMMER SCHOOL, program dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 8  ani. Anul acesta, scoala de vara va avea loc in perioada 3 – 28 iulie 2017, cursurile urmand a se desfasura, ca in fiecare an, la sediul IOANID Preschool International Education.

Localizata in cadrul Complexului Rezidential STEJARII (Strada Jandarmeriei, nr. 14), institutia este inconjurata de padure, oferind un cadru natural unde se va invata prin joc si descoperire. Intreaga cladire a fost construita pornind de la conceptul de forest school, oferind posibilitatea desfasurarii activitatilor atat in interior, cat si in aer liber, datorita spatiilor exterioare proprii fiecarei clase, special amenajate. De asemenea, in cadrul complexului rezidential se afla si Stejarii Country Club, in incinta caruia se vor desfasura atat cluburile optionale, cat si unele activitati din programul zilnic al copiilor.

Pentru ca ne dorim ca si in acest an toti participantii sa se bucure de avantajele unei scoli de vara in aer liber, toate activitatile se vor reuni sub tema  “Captain Planet – The power is yours” , care cuprinde urmatoarele 4 saptamani de explorare: EARTH Week, FIRE Week, WIND Week si WATER Week. Stim ca ai toate calitatile necesare pentru a deveni urmatorul eco-erou si te provocam sa te alaturi noua, sa iti castigi inelul care te va duce in echipa Capitanului Planeta!

O prezentare detaliata a fiecarei saptamani, precum si informatii despre tipuri de program si tarife veti gasi in brosura din atasament, alaturi de contract si de formularul de inscriere. Tarifele cuprind programul educational, mesele, dar si toate excursiile sau vizitele care sunt prevazute in cadrul programului de vara.

Speram ca veti considera oferta noastra alternativa perfecta pentru lungile zile de vara si va asteptam in numar cat mai mare!

Daca aveti nelamuriri sau intrebari privind IOANID SUMMER SCHOOL, va rugam, nu ezitati sa ne contactati!.