Meet Your Future @ Ecole Hoteliere de Lausanne

Vineri, 3 decembrie, in cadrul programului Meet Your Future, elevii de liceu au primit vizita virtuala a domnului Marius Gheorghe, coordonator de recrutare pentru Ecole Hoteliere de Lausanne (EHL).

Aceasta este clasata drept cea mai bună scoala de management al ospitalitatii din lume, iar liceenii au fost curiosi sa afle cat mai multe informații, mai ales ca sunt atrași de sfera antreprenoriala.

Curiozitatea a fost si mai mare, mai ales pentru programul de Thinking Tank lansat de EHL, o adevarata rampa pentru studenti, care si-au putut lansa ideile cu succes pe piata. Un alt avantaj este sansa de a studia si de a lucra in domenii legate de management si business hotelier peste tot in lume, EHL fiind o institutie cu contracte internationale si singura universitate de profil acreditata complet in sistemul educational din Elvetia. Pana in prezent, la prestigioasa scoala hoteliera, 96% dintre studenti s-au angajat la maxim 6 luni de la absolvire. 4000 de companii din intreaga lume sunt interesate de absolvenții EHL, semestrial, circa 200 de companii fiind prezente în campus pentru recrutare.

Sesiunea exclusiva dedicata domnului Gheorghe a fost cu siguranta o piatra de temelie pentru elevii IOANID.