Medic UPU si medic veterinar, invitati la IOANID in cadrul conferintelor Meet your Future

In cadrul conferintelor „Meet your Future”, elevii IOANID au primit vizita unor oaspeti dragi: doamna medic veterinar Andreea Dolha si domnul medic rezident medicina de urgenta Mihnea Tritean.

Andreea Dolha este medic veterinar din 2018, fiind in prezent coordonatorul cabinetului veterinar Vet Roof si prietena devotata pentru doi caini Akita Inu.

Mihnea Tritean este medic rezident din 2020, cu specializarea medicina de urgenta si este impresionat de valoarea umana a actului medical si apreciaza evolutia si dezvoltarea constanta.

Profesionisti tineri, pasionati de medicina in toate formele ei, au povestit elevilor Liceului International IOANID despre o parte dintre provocarile meseriilor lor.

Concluzia intalnirii reprezinta si una dintre cele mai importante lectii ale medicinei: daca pasiunea nu este acolo, munca e de doua ori mai grea. Medicina este o profesie, dar este si o vocatie si pentru asta este mereu necesar sa muncesti, sa te descoperi, sa fii curios si sa fii uman. O provocare frumoasa, demna si nobila pentru noi!

Si, pentru ca eram intre prieteni, IOANID va continua seria activitatilor in parteneriat cu o propunere de ateliere de prim-ajutor si igiena personala. Va tinem la curent cu vestile!