Inceputul anului scolar 2018-2019

Iata-ne din nou in fata unui nou inceput! Un inceput special, intrucat marcheaza al 10-lea an in care IOANID ofera elevilor sai un drum de succes, amintiri frumoase si relatii de prietenie pentru o viata! Dorim sa va multumim tuturor celor ce fac parte din aceasta comunitate frumoasa, elevi, parinti si colegi si speram ca, impreuna, sa pasim an de an cu increderea ca ne vom aminti cu cel mai mare drag momentele petrecute impreuna!

Emotiile noastre sunt cu atat mai mari cu cat printre noi se afla, pentru prima oara, adolescenti care pasesc pentru prima data in sala de clasa in calitate de elevi de clasa a IX-a. ai… LICEULUI INTERNATIONAL IOANID. Impartasim cu ei nerabdarea de a trai primii ani de liceu, primele emotii la limba romana si nu numai, promitandu-le ca le vom oferi un sistem educational central pe nevoile lor reale si experiente de invatare care ii vor pregati ca viitori adulti. In fata unui nou inceput sunt si elevii clasei a V-a, carora le adresam acelasi calduros BUN VENIT!

Dragi parinti, dumneavoastra va multumim inca o data pentru increderea in echipa IOANID si pentru sustinerea de care dati dovada de fiecare data, raspunzand provocarilor noastre cu promptitudine. Cu siguranta, mare parte din succesul nostru se datoreaza dumneavoastra, mediul prietenos oferit elevilor nefiind posibil fara colaborarea stransa dintre scoala si parinti.

Suntem siguri ca ne vom bucura si in acest an de rezultatele exceptionale obtinute pana acum! In incheiere, cu cele mai sincere ganduri, va dorim un an scolar excelent, cu satisfactii educationale pe care sa le obtinem impreuna!