Scoala Tabere de vara

Education must not simply teach work - it must teach Life.

Image is not available
Image is not available

Anatole France

Image is not available
Slider

IOANID Summer School

March 7, 2018Cartile Prieteniei

Pe langa oferta de tabere pentru aceasta vara, echipa IOANID a gandit si un program antrenant din care nu lipsesc activitati educationale in aer liber si intervale zilnice dedicate efectuarii temelor de vacanta: IOANID SUMMER SCHOOL, program dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 8  ani. Anul acesta, scoala de vara va avea loc in perioada 3 – 28 iulie 2017, cursurile urmand a se desfasura, ca in fiecare an, la sediul IOANID Preschool International Education.

Localizata in cadrul Complexului Rezidential STEJARII (Strada Jandarmeriei, nr. 14), institutia este inconjurata de padure, oferind un cadru natural unde se va invata prin joc si descoperire. Intreaga cladire a fost construita pornind de la conceptul de forest school, oferind posibilitatea desfasurarii activitatilor atat in interior, cat si in aer liber, datorita spatiilor exterioare proprii fiecarei clase, special amenajate. De asemenea, in cadrul complexului rezidential se afla si Stejarii Country Club, in incinta caruia se vor desfasura atat cluburile optionale, cat si unele activitati din programul zilnic al copiilor.

Pentru ca ne dorim ca si in acest an toti participantii sa se bucure de avantajele unei scoli de vara in aer liber, toate activitatile se vor reuni sub tema  “Captain Planet – The power is yours” , care cuprinde urmatoarele 4 saptamani de explorare: EARTH Week, FIRE Week, WIND Week si WATER Week. Stim ca ai toate calitatile necesare pentru a deveni urmatorul eco-erou si te provocam sa te alaturi noua, sa iti castigi inelul care te va duce in echipa Capitanului Planeta!

O prezentare detaliata a fiecarei saptamani, precum si informatii despre tipuri de program si tarife veti gasi in brosura din atasament, alaturi de contract si de formularul de inscriere. Tarifele cuprind programul educational, mesele, dar si toate excursiile sau vizitele care sunt prevazute in cadrul programului de vara.

Speram ca veti considera oferta noastra alternativa perfecta pentru lungile zile de vara si va asteptam in numar cat mai mare!

Daca aveti nelamuriri sau intrebari privind IOANID SUMMER SCHOOL, va rugam, nu ezitati sa ne contactati!.

summerjpg

PROGRAM:

PROGRAM SCURT: 09:00 – 13:30
PROGRAM LUNG: 09:00 – 17:00

COSTURI:

PROGRAM SCURT:

1 saptamana – 160 euro
4 saptamani— 620 euro

PROGRAM LUNG:

1 saptamana — 205 euro
4 saptamani — 800 euro

ATENTIE!

Toate aspectele financiare si discount-urile sunt mentionate in contract! Taxa nu se recalculeaza decat daca se lipseste din motive medicale. Costurile prezentate includ activitatile educationale si iesirile, insa NU si cluburile optionale!

summerjpg2

Daca doriti sa va inscrieti copilul la cursurile de vara IOANID, ne puteti contacta prin:

YOU & ME?
It all starts with a Date
Pregatire suplimentare pentru
examenul de Evaluare Nationala
Elevii claselor a VIII-a beneficiaza in fiecare an de un orar saptamanal personalizat, special gandit de catre profesorii nostri, program care cuprinde, in principal, pregatire intensiva pentru disciplinele de examen. Activitatile la limba si literatura romana si matematica se desfasoara, in paralel, sub coordonarea profesorilor de la clasa, in colaborare cu profesori de liceu, cu experienta in elaborarea testelor de evaluare. De asemenea, elevilor li se ofera zilnic mai mult timp pentru studiu individual si odihna, asgurandu-ne, astfel, de succesul acestora la examenele nationale.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Centrul de Excelenta IOANID
Profesorii IOANID scriu o noua poveste despre succes si rezultate, in cadrul noului nostru proiect de modelare intelectuala la un nivel inalt – CENTRUL DE EXCELENTA IOANID. Activitatea centrului va oferi elevilor nostri sansa de a se pregati la un nivel superior la disciplinele de studiu la care exceleaza: Limba Romana si/sau Matematica, alaturi de echipa de cadre didactice IOANID conform unei planificari intocmite special.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Program international
de predare
In Scoala Gimnaziala IOANID este implementat Programul Anilor Primari, un program educational international furnizat de Bacalaureatul International (IB – International Baccalaureate). Programul presupune un curriculum international, venit in completarea curriculum-ului national. Studiata in cadrul acestui program, limba engleza este considerata limba de studiu, nu limba secundara. PYP-ul are la baza teoria constructivista asupra invatarii, care se traduce in practica prin demersuri educationale bazate pe invatarea prin descoperire, experimentare, adresarea de intrebari si rezolvarea de probleme. Elevii au un rol activ, propriile interese si nevoi fiind punctul de pornire in elaborarea activitatilor de invatare. Lucrul in echipe si diferentierea motiveaza si inlesnesc progresul fiecarui copil.
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider