Ziua Porților Deschise la Liceul Internațional IOANID

Heading layer

Nine tenths of education is encouragement.

Image is not available
Image is not available

Anatole France

Image is not available
Slider

Formular de înscriere

Open Day @ Liceul Internațional IOANID

În această primăvară, pe 12 și 13 martie, Liceul Internațional IOANID primește în vizită elevi de clasa a VIII-a și de liceu, care sunt interesați de înscrierea la clasele din sistemul românesc – filologie, matematică-informatică și științe ale naturii sau la cele din sistem internațional Cambridge.

Marți, 12 martie – Open Day pentru clasele de uman sau real, program 14:00 – 16:30:

  • Ice breaking games
  • Procesul literar
  • Limba engleză în sistem intensiv
  • Demonstratii interactive de matematică
  • IT – Click & learn.

Miercuri, 13 martie, Open Day pentru clasele din sistemul Cambridge, program 14:00 – 16:30:

  • Cambridge Assessments International Education introduction
  • Meeting with students
  • Economics & Business
  • English Literature
  • History.

Sistem românesc – clase de filologie/științe ale naturii/matematică-informatică

Sistem internațional Cambridge – cu predare exclusiv în limba engleză

Date de contact: 0758 054 437 • [email protected]

Va rugam sa ne lasati datele de contact (email si numar de telefon), pentru a va trimite o informare in legatura cu pasii urmatori.
YOU & ME?
It all starts with a Date
Studiu individual
Echipa IOANID intelege faptul ca liceenii nu raspund pe masura asteptarilor noastre la pasivitatea care caracterizeaza in acest moment procesul de predare, motiv pentru care obiectivul nostru principal il reprezinta crearea unor experiente de invatare care sa atraga elevii. Predarea va fi una de tip interactiv, expunand participantii la experiente de invatare, ateliere practice. Misiunea noastra devine aceea de a stimula liceenii, echilibrandu-I si pregatindu-I ca viitori adulti intr-o institutie in care procesul static traditional devine dinamic si captivant.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
VIITOR AICI SAU AFARA
Institutia noastra elevilor sai posibilitatea de a-si continua studiile atat in tara, cat si in strainatate, avand sansa de a se inscrie la Universitati internationale. Echipa noastra de consilieri pregateste pentru liceeni planuri de actiune individuale, care sa ii ajute sa obtina locuri la facultati de top din strainatate, indrumandu-i catre pregatirea dosarelor de admitere si a sustinerii examenelor, in functie de domeniul ales.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Programe de voluntariat
si orientare profesionala
Consilierii scolari IOANID dezvolta la clase programe de voluntarat in diverse domenii, pe teme sociale (mentorat pentru elevi din centre partenere, suport oferit echipelor care ingrijesc animale etc) sau ateliere de consiliere si orientare profesionala in vedere identificarii abilitatilor si alegerea carierei corecte pe viitor. Activitatile noastre se desfasoara atat la sediile IOANID (unde invitam reprezentanti din domenii identificate de elevi ca reprezentand interes – medicina, avocatura, entertainment, blogging/vlogging etc) sau la partenerii nostri (Orange, Virgin Radio, Fundatia Chance for Life etc).
Image is not available
Slider