Programul de burse IOANID

Nine tenths of education is encouragement.

Image is not available
Image is not available

Anatole France

Image is not available
Slider

Programul de burse IOANID

Pentru anul școlar 2021-2022, continuăm programul de burse dedicat elevilor de liceu din clasele a X-a și a XII-a care își doresc să participe în cadrul unui sistem de școlarizare bilingv, cu un studiu intensiv al limbii engleze.

Conținutul programelor școlare pe baza cărora se planifică activitatea din Liceul International IOANID este avizat de Ministerul Educației Naționale și este abordat într-o manieră modernă, prin tehnici de predare creative, inovatoare, interactive, centrate pe elev, cu ajutorul unor materiale şi mijloace didactice la standarde internaționale.

Bursele pot fi atât integrale, cât și parțiale, în funcție de rezultatele obținute la evaluarea noastră internă (testare la matematică, limba română și limba engleză), taxele de școlarizare fiind acoperite de liceu cu o proporție de până la 100% din valoarea totală.

CALENDAR

Pași de urmat:

  • Etapa I – completarea formularelor online de înscriere;
  • Etapa a II-a –sustinerea evaluarii interne;
  • Etapa a III-a – trimiterea documentelor justificatoare:  adeverinta Evaluare Nationala, copie carnet de note;
  • Etapa a IV-a – afisarea rezultatelor finale.

YOU & ME?
It all starts with a Date
Studiu individual
Echipa IOANID intelege faptul ca liceenii nu raspund pe masura asteptarilor noastre la pasivitatea care caracterizeaza in acest moment procesul de predare, motiv pentru care obiectivul nostru principal il reprezinta crearea unor experiente de invatare care sa atraga elevii. Predarea va fi una de tip interactiv, expunand participantii la experiente de invatare, ateliere practice. Misiunea noastra devine aceea de a stimula liceenii, echilibrandu-I si pregatindu-I ca viitori adulti intr-o institutie in care procesul static traditional devine dinamic si captivant.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
VIITOR AICI SAU AFARA
Institutia noastra elevilor sai posibilitatea de a-si continua studiile atat in tara, cat si in strainatate, avand sansa de a se inscrie la Universitati internationale. Echipa noastra de consilieri pregateste pentru liceeni planuri de actiune individuale, care sa ii ajute sa obtina locuri la facultati de top din strainatate, indrumandu-i catre pregatirea dosarelor de admitere si a sustinerii examenelor, in functie de domeniul ales.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Programe de voluntariat
si orientare profesionala
Consilierii scolari IOANID dezvolta la clase programe de voluntarat in diverse domenii, pe teme sociale (mentorat pentru elevi din centre partenere, suport oferit echipelor care ingrijesc animale etc) sau ateliere de consiliere si orientare profesionala in vedere identificarii abilitatilor si alegerea carierei corecte pe viitor. Activitatile noastre se desfasoara atat la sediile IOANID (unde invitam reprezentanti din domenii identificate de elevi ca reprezentand interes – medicina, avocatura, entertainment, blogging/vlogging etc) sau la partenerii nostri (Orange, Virgin Radio, Fundatia Chance for Life etc).
Image is not available
Slider