Programul de burse IOANID – Sistem International

Nine tenths of education is encouragement.

Image is not available
Image is not available

Anatole France

Image is not available
Slider

Programul de burse IOANID

Sistem Internațional Cambridge

BENEFICIARI

Pentru anul școlar 2021-2022, continuăm programul de burse parțiale dedicate elevilor de liceu din clasele a XI-a și a XII-a care își doresc să participe în cadrul unui sistem de școlarizare internațional Cambridge.

Diplomele oferite de Cambridge International Education sunt dovada reușitei academice, fiind apreciate de universități și angajatori din toată lumea. Peste 10.000 de școli din 160 de țări urmează programele Cambridge, care oferă flexibilitate în crearea curriculumului: școlile au libertatea de a alege materiile cele mai potrivite pentru elevii lor.

Orele se desfășoară exclusiv în limba engleză, iar materiile studiate în primii doi ani sunt: English First Language, International Mathematics, Science (Physics, Chemistry, Biology – combined), History, French – Foreign Language, Business Studies Information & Communication Technology, Global Perspectives, Sports.

Bursele sunt parțiale, în valoare de 50% sau 25%din taxa anuală. Taxele de școlarizare pentru această clasă au o valoare totală de 11.000 euro/ an, din care părinții vor susține doar jumatate sau un sfert, în funcție de bursa obținută.

CALENDAR

Pași de urmat:

  • Etapa I – completarea formularelor online de înscriere;
  • Etapa a II-a – analizarea lor de către o comisie a școlii;
  • Etapa a III-a – aplicanții vor da un test interdisciplinar, la matematică și limba engleză, care va avea o durată de 180 de minute.  Data desfășurării se va stabili în funcție de numărul înscrierilor, testul fiind elaborat și evaluat în cadrul Liceului Internațional IOANID de către o comisie numită de directorul unității.

YOU & ME?
It all starts with a Date
Studiu individual
Echipa IOANID intelege faptul ca liceenii nu raspund pe masura asteptarilor noastre la pasivitatea care caracterizeaza in acest moment procesul de predare, motiv pentru care obiectivul nostru principal il reprezinta crearea unor experiente de invatare care sa atraga elevii. Predarea va fi una de tip interactiv, expunand participantii la experiente de invatare, ateliere practice. Misiunea noastra devine aceea de a stimula liceenii, echilibrandu-I si pregatindu-I ca viitori adulti intr-o institutie in care procesul static traditional devine dinamic si captivant.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
VIITOR AICI SAU AFARA
Institutia noastra elevilor sai posibilitatea de a-si continua studiile atat in tara, cat si in strainatate, avand sansa de a se inscrie la Universitati internationale. Echipa noastra de consilieri pregateste pentru liceeni planuri de actiune individuale, care sa ii ajute sa obtina locuri la facultati de top din strainatate, indrumandu-i catre pregatirea dosarelor de admitere si a sustinerii examenelor, in functie de domeniul ales.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Programe de voluntariat
si orientare profesionala
Consilierii scolari IOANID dezvolta la clase programe de voluntarat in diverse domenii, pe teme sociale (mentorat pentru elevi din centre partenere, suport oferit echipelor care ingrijesc animale etc) sau ateliere de consiliere si orientare profesionala in vedere identificarii abilitatilor si alegerea carierei corecte pe viitor. Activitatile noastre se desfasoara atat la sediile IOANID (unde invitam reprezentanti din domenii identificate de elevi ca reprezentand interes – medicina, avocatura, entertainment, blogging/vlogging etc) sau la partenerii nostri (Orange, Virgin Radio, Fundatia Chance for Life etc).
Image is not available
Slider