Testimonials – Kindergarten

teaching children to count is fine, but teaching them what counts is best

Image is not available
Image is not available

Bob Talbert

Heading layer
Testimoniale
Slider

Acum, la IOANID, in calitate si de mamica, ma bucur sa imi vad micuta fericita in fiecare zi de gradinita. Este fascinata de activitati, povesti, joaca de afara, copii, Miss Lori si Miss Mihaela. Pentru mine, ca parinte, cel mai important este sa o vad zambind, dornica sa imi povesteasca ce a invatat, explorat si experimentat zi de zi. IOANID este locul unde educatoarele cu iubire, empatie si profesionalism vin in intampinarea nevoilor Dariei in aceasta etapa a vietii ei, cand paseste in cea mai frumoasa calatorie: a cunoasterii de sine si a lumii care o inconjoara.

Nicoleta, mama lui Matei

Profesionalism, bunatate si rabdare

Intr-un cuvant, experienta la IOANID  este una minunata. Suntem extrem de recunoscatori intregului personal, cu precadere doamnelor educatoare Ruth si Cristina, doamnei director Bratu si doamnei psiholog Jeni pentru tot profesionalismul, bunatatea si rabdarea nemarginita cu care l-au inconjurat pe Matei. In aceasta minunata calatorie, Matei s-a dezvoltat frumos, a invatat multe lucruri, a devenit un baietel care ne face deosebit de mandri. Ne vom aminti cu multa placere si nostalgie de minunata experienta pe care am avut-o la IOANID si va uram mult succes in continuare!

Simona, parinte Matei, Vladimir și Filip

Cea mai buna alegere pentru viitorul copiilor mei

In urma cu 2 ani, am ales IOANID pentru cei trei copii ai mei, Matei, Vladimir si Filip, care invatau la o alta institutie privata. Dupa vizitarea mai multor scoli private, am stiut ca IOANID este ceea ce imi doresc pentru ei. IOANID este mai mult decat o scoala, este o comunitate in care copiii vin cu drag, asta pentru ca se simt iubiti si intelesi. Importante pentru mine, ca parinte, sunt si rezultatele academice obtinute de elevi la evaluari si concursuri. Consider ca aceste rezultate reflecta potentialul si efortul celor mici, dar si daruirea si profesionalismul cadrelor didactice. Simt ca am facut cea mai buna alegere pentru viitorul copiilor mei.

Alexandra, parinte Andrei si Sofia

IOANID, a doua casa

Imi doresc ca, pentru ambii mei copii, scoala sa aiba o semnificatie mai profunda, sa inunde granitele betonate ale unei institutii si sa se intrepatrunda cu amintiri plăcute. IOANID este a doua casa, iar profesorii si colegii ne sunt deja ca o familie. IOANID reprezinta mai mult decat invatat si desavarsirea unor cunostinte, este, daca vreti, terenul de joaca martor tuturor jocurilor, al decoperirii si al cunoasterii. Simt ca este cea mai buna opțiune pentru copiii mei si ca, pe viitor, toti cei care pasesc de pe treptele acestei instituții vor fi însoțiți de elanuri mărețe, nefiindu-le alterata personalitatea.

YOU & ME?
It all starts with a Date
Mici CERCETATORI
Filosofia noastra este construita in jurul conceptului de life-long learning (invatare pe intreg parcursul vietii), avand ca paradigma a invatarii constructivismul. Curriculumul este construit in jurul unui set de valori cuprinse in Profilul celui care invata si urmarim formarea unor tineri echilibrati, pentru care pregatirea intelectuala, emotionala, etica si fizica sunt la fel de importante.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
MASA LA IOANID
In functie de programul ales, copilul dumneavoastra va beneficia de trei sau patru mese incluse (micul dejun, masa de pranz si doua gustari), acestea fiind pregatite in bucataria IOANID in ziua respectiva. In pregatirea meselor zilnice, folosim ingrediente proaspete de la furnizori atent selectionati pe criterii de alimentatie BIO. Oferim un meniu variat si echilibrat, stabilit impreuna cu cadrele medicale, respectand principii nutritionale necesare in dezvoltarea si cresterea copilului.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Abilitati si talente
Cluburile cu plata si activitatile optionale incluse in programul standard permit copiilor sa isi descopere potentialul creativ, sa se cunoasca pe sine si mediul inconjurator, sa fie deschisi si originali in modul lor de a se exprima. Scopul acestor cursuri atelier este stimularea creativitatii, a capacitatii de autoexprimare si exersarea diferitelor tehnici creative sau academice.
Image is not available
ArrowArrow
ArrowArrow
Slider