Testimoniale liceu

Nine tenths of education is encouragement.

Image is not available
Image is not available

Anatole France

Testimoniale
Slider
Larisa, clasa a IX-a filologie

Liceul Internațional IOANID se deosebește de celelalte licee prin modul în care profesorii abordează disciplina pe care ne-o predau. Ne fac să înțelegem mai bine lecțiile și să ne placă să învățăm. Noul sediu al școlii ne-a primit cu multă căldură. Este foarte frumos și vin cu drag, la școală. IOANID mi se pare cel mai curat și cel mai cool liceu.

(Alessia, clasa a IX-a filologie)

Nici într-un milion de ani nu mi-aș fi imaginat că o să ajung aici, la Liceul Internațional IOANID. Primii opt ani de școală i-am petrecut într-o școală de stat și eram 100% sigură că voi continua pe același drum. La început, nu am știut la ce trebuie să mă aștept de la un liceu particular, însă știam că este deosebit de celelalte. Am fost sceptică și indecisă când a trebuit să fac marea alegere și speram să nu fi ales greșit.

Azi, pot spune cu mâna pe inimă că sunt foarte mulțumită de vibe-ul din liceu. Orele decurg foarte frumos – sunt interactive și extrem de plăcute și interesante – . Abordarea profesorilor este diferită. Sunt calmi și înțelegători, mereu în mijlocul nostru. Eram obișnuită cu mulți copii în clasă și cu agitație permanentă și am fost surprinsă când am observat că aici este liniște, deși sunt mulți elevi în școală.

Aici, nu îmi plac doar profesorii și colegii, îmi place foarte mult și clădirea în care am început viața de liceană. Are o arhitectură deosebită și este foarte primitoare.

(Ingrid, clasa a IX – a filologie)

Îmi place foarte mult la Liceul Internațional IOANID. Este diferit față de sistemul școlar de stat. În primul rând, atât profesorii cât și personalul nedidactic sunt foarte drăguți. De exemplu, dacă ceva îmi este neclar, nu stau pe gânduri. Am curajul să întreb și mi se explică de fiecare dată cu răbdare și plăcere. De asemenea, îmi plac toate orele pe care le avem, materia ne este predată într-un mod plăcut. În al doilea rând, programul este agreabil. Petrec multe ore la școală, dar nu este deloc obositor. Mă bucur tare mult că am venit la IOANID. Este cea mai bună alegere!(

(Corina, clasa a IX- a filologie)

Ceea ce îmi place cel mai mult la Liceul IOANID este că profesorii sunt drăguți cu noi. Este foarte important să ai profesori care știu să se comporte cu elevii și să predea materia astfel încât să fie înțeleasă de toți și să ne ajungă nu doar în sertarele memoriei, ci și în suflet.

(Andreea, clasa a IX-a filologie)

Ce înseamnă pentru mine să fiu elevă la IOANID? Ei bine, este o experiență nemaipomenită. Clădirea mă duce cu gândul la basme, la ceva ireal de frumos. Profesorii ne înțeleg și sunt prietenii noștri. Atmosfera din timpul orelor te îndeamnă să înveți și nu ai cum să nu reții lecțiile. Deși suntem puțini în clasă, suntem un colectiv unit. La școală mă simt ca într-o familie.

(Sara, clasa a IX-a filologie)

Ce înseamnă să fiu liceană la IOANID? Pentru mine înseamnă să îmi trăiesc noua viață(de liceană, se înțelege) la maximum. Înseamnă să mă dezvolt armonios într-un mediu în care mă simt foarte bine. IOANID mi-a oferit întotdeauna resursele pentru a ajunge la cel mai înalt nivel academic, dar și pentru a deveni un viitor adult echilibrat. Profesorii dedicați meseriei lor, lecțiile interactive și proiectele interesante în care suntem implicați îmi confirmă că voi deveni cea mai bună variantă a mea, alături de echipa liceului și de colegii mei.

YOU & ME?
It all starts with a Date
Studiu individual
Echipa IOANID intelege faptul ca liceenii nu raspund pe masura asteptarilor noastre la pasivitatea care caracterizeaza in acest moment procesul de predare, motiv pentru care obiectivul nostru principal il reprezinta crearea unor experiente de invatare care sa atraga elevii. Predarea va fi una de tip interactiv, expunand participantii la experiente de invatare, ateliere practice. Misiunea noastra devine aceea de a stimula liceenii, echilibrandu-I si pregatindu-I ca viitori adulti intr-o institutie in care procesul static traditional devine dinamic si captivant.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
VIITOR AICI SAU AFARA
Institutia noastra elevilor sai posibilitatea de a-si continua studiile atat in tara, cat si in strainatate, avand sansa de a se inscrie la Bacalaureatul International sau la examenele nationale. Programul de Diploma (DP) se adreseaza tinerilor cu varsta intre 16 si 19 ani, fiind un program de inalta tinuta academica, echilibrat din punctul de vedere al materiilor studiate,evaluat prin examene finale si eseuri personale. Diploma obtinuta in urma parcurgerii celor 2 ani este recunoscuta de universitatile din vest, oferindu-le tinerilor beneficii printre care burse de studiu sau scutirea de un numar de credite in cadrul anumitor institutii de invatamant superior.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Programe de voluntariat
si orientare profesionala
Consilierii scolari IOANID dezvolta la clase programe de voluntarat in diverse domenii, pe teme sociale (mentorat pentru elevi din centre partenere, suport oferit echipelor care ingrijesc animale etc) sau ateliere de consiliere si orientare profesionala in vedere identificarii abilitatilor si alegerea carierei corecte pe viitor. Activitatile noastre se desfasoara atat la sediile IOANID (unde invitam reprezentanti din domenii identificate de elevi ca reprezentand interes – medicina, avocatura, entertainment, blogging/vlogging etc) sau la partenerii nostri (Orange, Virgin Radio, Fundatia Chance for Life etc).
Image is not available
Slider