Scoala de vara

Teaching children to count is fine, but teaching them what counts is best.

Image is not available
Image is not available

Bob Talbert

Heading layer
Image is not available
Image is not available
Slider

IOANID Summer School

Gradinita IOANID isi propune sa ofere copiilor dumneavoastra o vacanta de vara de neuitat, motiv pentru care echipa noastra lanseaza un nou program de SUMMER SCHOOL, care se va desfasura in perioada 1 iulie – 2 august in cadrul gradinitei noastre din Complexul Stejarii, primul forest school din Bucuresti. Timp de 5 saptamani, cei mici se vor bucura de activitati desfasurate la exterior, de jocuri sportive de echipa si programe recreative, toate fiind coordonate atat de profesorii nostri, cat si de traineri internationali, cu scopul dezvoltarii abilitatilor de comunicare in limba engleza.

Localizata in cadrul Complexului Rezidential STEJARII (Strada Jandarmeriei, nr. 14), institutia este inconjurata de padure, oferind un cadru natural unde se va invata prin joc si descoperire. Intreaga cladire a fost construita pornind de la conceptul de forest school, oferind posibilitatea desfasurarii activitatilor atat in interior, cat si in aer liber, datorita spatiilor exterioare proprii fiecarei clase, special amenajate. De asemenea, in cadrul complexului rezidential se afla si Stejarii Country Club, in incinta caruia se vor desfasura atat cluburile optionale, cat si unele activitati din programul zilnic al copiilor.

Programul de vara reuneste toate activitatile sub tema calatoriilor imaginare in intreaga lume : «Travel The World With Us!», familiarizandu-i cu cate un continent in fiecare saptamana. Plimbari virtuale, povesti transpuse in piese de teatru, ateliere creative si practice, toate acestea vor alcatui zile de neuitat in cadrul scolii noastre de vara! In fiecare vineri, copiii vor participa la iesiri tematice, surprizele pe care le-am pregatit fiind urmatoarele : plimbare cu double decker bus, atelier de craft cu simboluri asiatice in Gradina Japoneza, vizita la Gradina Zoologica, atelier in aer liber de pictura cu tematica animal print si cel mai amuzant Barbeque party.

prezentare detaliata a programului, precum si informatii despre tipuri de program si tarife veti gasi in brosura atasata. Tarifele cuprind programul educational, mesele, dar si toate excursiile sau vizitele care sunt prevazute in cadrul programului de vara. Toti cei interesati sunt rugati sa completeze formularul si contractul pe care le veti gasi la secretariatul IOANID.

summerjpg

PROGRAM:

PROGRAM SCURT: 09:00 – 13:30
PROGRAM LUNG: 09:00 – 17:00

COSTURI:

PROGRAM SCURT:

1 saptamana – 180 euro (mese incluse: mic-dejun, o gustare si pranz)
Pachet 3 saptamani – 510 euro (mese incluse: mic-dejun, o gustare si pranz)
Pachet 5 saptamani – 850 euro (mese incluse: mic-dejun, o gustare si pranz)

PROGRAM LUNG:

1 saptamana — 225 euro (mese incluse: mic-dejun, 2 gustari si pranz)
Pachet 3 saptamani — 645 euro (mese incluse: mic-dejun, 2 gustari si pranz)
Pachet 5 saptamani — 1075 euro (mese incluse: mic-dejun, 2 gustari si pranz)

ATENTIE!

Toate aspectele financiare si discounturi sunt mentionate in contractul IOANID SUMMER CAMP. Costurile nu se modifica in cazul in care copilul nu se prezinta la clase. Costurile prezentate includ activitatile educationale si mesele, dar nu si cluburile optionale!

summerjpg2

Daca doriti sa va inscrieti copilul la cursurile de vara IOANID, ne puteti contacta prin:

YOU & ME?
It all starts with a Date
Mici CERCETATORI
Filosofia noastra este construita in jurul conceptului de life-long learning (invatare pe intreg parcursul vietii), avand ca paradigma a invatarii constructivismul. Curriculumul este construit in jurul unui set de valori cuprinse in Profilul celui care invata si urmarim formarea unor tineri echilibrati, pentru care pregatirea intelectuala, emotionala, etica si fizica sunt la fel de importante.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
MASA LA IOANID
In functie de programul ales, copilul dumneavoastra va beneficia de trei sau patru mese incluse (micul dejun, masa de pranz si doua gustari), acestea fiind pregatite in bucataria IOANID in ziua respectiva. In pregatirea meselor zilnice, folosim ingrediente proaspete de la furnizori atent selectionati pe criterii de alimentatie BIO. Oferim un meniu variat si echilibrat, stabilit impreuna cu cadrele medicale, respectand principii nutritionale necesare in dezvoltarea si cresterea copilului.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Abilitati si talente
Cluburile cu plata si activitatile optionale incluse in programul standard permit copiilor sa isi descopere potentialul creativ, sa se cunoasca pe sine si mediul inconjurator, sa fie deschisi si originali in modul lor de a se exprima. Scopul acestor cursuri atelier este stimularea creativitatii, a capacitatii de autoexprimare si exersarea diferitelor tehnici creative sau academice.
Image is not available
ArrowArrow
ArrowArrow
Slider