Summer School

Teaching children to count is fine, but teaching them what counts is best.

Image is not available
Image is not available

Bob Talbert

Heading layer
Image is not available
Image is not available
Slider

IOANID Summer School

Timp de 6 saptamani, cei mici se vor bucura de activitati desfasurate la exterior, de jocuri sportive de echipa si programe recreative, toate fiind coordonate de catre profesorii nostri, cu scopul dezvoltarii abilitatilor de comunicare in limba engleza.
In cadrul programul de vara de anul acesta, grupuri restranse de copii pot participa la cursuri care au loc in aer liber, in majoritatea timpului, conform unor orare decalate (atat de plecare/ sosire, cat si de pauze sau de mese). Tema sub care ne propunem sa reunim activitatile este “Explore your hobbies!”, cu subteme saptamanale, precum Dance week, Art week, Science week s.a., conform graficului din brosura atasata. Plimbari virtuale, provocari si ateliere interactive, toate acestea vor face, speram noi, deliciul acestei veri care tocmai incepe.
prezentare detaliata a programului, precum si informatii despre tipuri de program si tarife veti gasi in brosura atasata. Tarifele cuprind programul educational, dar si mesele prevazute, conform tipului de program ales. Toti cei interesati sunt rugati sa completeze formularul si contractul pe care le veti gasi la secretariatul IOANID.

summerjpg

PROGRAM:

PROGRAM SCURT (la alegere):

 • 08:30 – 12:30
 • 09:00 – 13:00
 • 09:30 – 13:30

PROGRAM LUNG (la alegere):

 • 08:30 – 16:30
 • 09:00 – 17:00
 • 09:30 – 17:30

COSTURI:

PROGRAM SCURT:

 • 1 saptamana – 180 euro (mese incluse: mic-dejun, o gustare si pranz)
 • Pachet 3 saptamani – 510 euro (mese incluse: mic-dejun, o gustare si pranz)
 • Pachet 6 saptamani – 1020 euro (mese incluse: mic-dejun, o gustare si pranz)

PROGRAM LUNG:

 • 1 saptamana — 225 euro (mese incluse: mic-dejun, 2 gustari si pranz)
 • Pachet 3 saptamani — 645 euro (mese incluse: mic-dejun, 2 gustari si pranz)
 • Pachet 6 saptamani — 1290 euro (mese incluse: mic-dejun, 2 gustari si pranz)

ATENTIE!

Toate aspectele financiare si discounturile sunt mentionate in contractul IOANID Summer School. Costurile nu se modifica in cazul in care copilul nu se prezinta la cursuri. Costurile prezentate includ activitatile educationale si mesele.

summerjpg2

Daca doriti sa va inscrieti copilul la cursurile de vara IOANID, ne puteti contacta prin:

YOU & ME?
It all starts with a Date
Mici CERCETATORI
Filosofia noastra este construita in jurul conceptului de life-long learning (invatare pe intreg parcursul vietii), avand ca paradigma a invatarii constructivismul. Curriculumul este construit in jurul unui set de valori cuprinse in Profilul celui care invata si urmarim formarea unor tineri echilibrati, pentru care pregatirea intelectuala, emotionala, etica si fizica sunt la fel de importante.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
MASA LA IOANID
In functie de programul ales, copilul dumneavoastra va beneficia de trei sau patru mese incluse (micul dejun, masa de pranz si doua gustari), acestea fiind pregatite in bucataria IOANID in ziua respectiva. In pregatirea meselor zilnice, folosim ingrediente proaspete de la furnizori atent selectionati pe criterii de alimentatie BIO. Oferim un meniu variat si echilibrat, stabilit impreuna cu cadrele medicale, respectand principii nutritionale necesare in dezvoltarea si cresterea copilului.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Abilitati si talente
Cluburile cu plata si activitatile optionale incluse in programul standard permit copiilor sa isi descopere potentialul creativ, sa se cunoasca pe sine si mediul inconjurator, sa fie deschisi si originali in modul lor de a se exprima. Scopul acestor cursuri atelier este stimularea creativitatii, a capacitatii de autoexprimare si exersarea diferitelor tehnici creative sau academice.
Image is not available
ArrowArrow
ArrowArrow
Slider