Scoala Concursuri scolare general

Education must not simply teach work - it must teach Life.

Image is not available
Image is not available

Anatole France

Image is not available
Slider

Concursuri scolare

Pe parcursul primului semestru al anului scolar 2017-2018, elevii Scolii Gimnaziale IOANID au obtinut rezultate deosebite la o serie de consursuri si olimpiade scolare desfasurate atat la nivel intern, cat si national, fiind indrumati excelent de catre profesorii de la clasa in timpul programului standard de pregatire. La aceste competitii au participat elevi apartinand ciclului primar, dar si celui gimnazial, gradul de dificultate a subiectelor intalnite la fiecare materie fiind unul ridicat.

Dorim sa ii felicitam pentru efortul depus pe toti cei care au participat, dar si echipa de profesori pentru pregatirea academica a elevilor nostri!

Rezultatele obtinute la diversele etape ale competitiilor sunt urmatoarele:

Olimpiade

- OLIMPIADE: Denumire competitie Faza testarii Rezultate   Olimpiada “Lectura de Abilitate de Viata”   Etapa pe scoala, calificare la etapa pe sector Clasa a V-a – prof. Iuliana Cringus Tudor Bostina Clasa a VII-a – Prof. Ruxandra Coman Luca Nahorniac Clasa a VIII-a – prof. Iuliana Cringus Corina Zisu Alexia Bulacu Antonia Galeriu Anne-Marie [...]

Concursuri Scolare

REZULTATE CONCURSURI ELEVI 2018 - 2019   MATEMATICA Concurs National Online "Profu’ de Mate" - 19-23.11.2018 - Etapa I 1. Ciclul Primar Profesor coordonator: Mihaela Florea Diploma de excelenta – 8 elevi Diploma de merit – 6 elevi 2. Ciclul Gimnazial Profesori coordonatori: Aniela Moise, Cristina Bita Diploma de excelenta – 9 elevi Diploma de [...]

Concursul national online MyKoolio

Concursul national online MyKoolio Limba romana Clasa I B Prof. Mihaela Florea Elena Bostina                 100 puncte Catherine Levitchi         100 puncte Matei Cristian Ciuca      100 puncte Matei Ivan                      100 puncte Andrei Bolos                  100 puncte Amedeea Moise             100 puncte [...]
YOU & ME?
It all starts with a Date
Pregatire suplimentare pentru
examenul de Evaluare Nationala
Elevii claselor a VIII-a beneficiaza in fiecare an de un orar saptamanal personalizat, special gandit de catre profesorii nostri, program care cuprinde, in principal, pregatire intensiva pentru disciplinele de examen. Activitatile la limba si literatura romana si matematica se desfasoara, in paralel, sub coordonarea profesorilor de la clasa, in colaborare cu profesori de liceu, cu experienta in elaborarea testelor de evaluare. De asemenea, elevilor li se ofera zilnic mai mult timp pentru studiu individual si odihna, asgurandu-ne, astfel, de succesul acestora la examenele nationale.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Centrul de Excelenta IOANID
Profesorii IOANID scriu o noua poveste despre succes si rezultate, in cadrul noului nostru proiect de modelare intelectuala la un nivel inalt – CENTRUL DE EXCELENTA IOANID. Activitatea centrului va oferi elevilor nostri sansa de a se pregati la un nivel superior la disciplinele de studiu la care exceleaza: Limba Romana si/sau Matematica, alaturi de echipa de cadre didactice IOANID conform unei planificari intocmite special.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Program international
de predare
In Scoala Gimnaziala IOANID este implementat Programul Anilor Primari, un program educational international furnizat de Bacalaureatul International (IB – International Baccalaureate). Programul presupune un curriculum international, venit in completarea curriculum-ului national. Studiata in cadrul acestui program, limba engleza este considerata limba de studiu, nu limba secundara. PYP-ul are la baza teoria constructivista asupra invatarii, care se traduce in practica prin demersuri educationale bazate pe invatarea prin descoperire, experimentare, adresarea de intrebari si rezolvarea de probleme. Elevii au un rol activ, propriile interese si nevoi fiind punctul de pornire in elaborarea activitatilor de invatare. Lucrul in echipe si diferentierea motiveaza si inlesnesc progresul fiecarui copil.
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider