Oferta educationala

teaching children to count is fine, but teaching them what counts is best

Image is not available
Image is not available

Bob Talbert

Heading layer
Image is not available
Image is not available
Slider

Curriculumul parcurs in unitatea noastra imbina ideile pedagogiei romanesti cu ideile pedagogiilor alternative din lume si incearca sa se situeze in acord cu tendintele inovatoare in domeniul curriculumului international.

CURRICULUM IN LIMBA ROMANA

Activitatile planificate urmaresc programa avizata de Minister si promoveaza conceptul de dezvoltare globala, care vizeaza cuprinderea tuturor aspectelor importante ale dezvoltarii complete a copilului, in acord cu particularitatile sale de varsta si individuale. La IOANID, oferim conditiile specifice pentru dezvoltarea deplina a copilului, tot personalul fiind implicat in reusita educationala.
Procesul de invatare dureaza toata ziua, fiecare act intreprins fiind unul educativ. Se invata atat prin explorare, cat si prin joc, copilul fiind ulterior capabil sa invete in cadrul unor activitati indepedente.

CURRICULUM IN LIMBA ENGLEZA

In Gradinita IOANID citim si/sau scriem in limba engleza pentru a invata limba in sine, a invata cum functioneaza limba, a invata prin intermediul limbii despre lumea din jurul nostru. Cartea in limba engleza inlocuieste manualul de limba engleza, asigurand un context autentic, plin de intelesuri, in stransa legatura cu nevoile si interesele copiilor.
IOANID propune un curriculum propriu, armonizat cu cel international al Programului Anilor Primari (Primary Years Programme/PYP).

YOU & ME?
It all starts with a Date
Mici CERCETATORI
Filosofia noastra este construita in jurul conceptului de life-long learning (invatare pe intreg parcursul vietii), avand ca paradigma a invatarii constructivismul. Curriculumul este construit in jurul unui set de valori cuprinse in Profilul celui care invata si urmarim formarea unor tineri echilibrati, pentru care pregatirea intelectuala, emotionala, etica si fizica sunt la fel de importante.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
MASA LA IOANID
In functie de programul ales, copilul dumneavoastra va beneficia de trei sau patru mese incluse (micul dejun, masa de pranz si doua gustari), acestea fiind pregatite in bucataria IOANID in ziua respectiva. In pregatirea meselor zilnice, folosim ingrediente proaspete de la furnizori atent selectionati pe criterii de alimentatie BIO. Oferim un meniu variat si echilibrat, stabilit impreuna cu cadrele medicale, respectand principii nutritionale necesare in dezvoltarea si cresterea copilului.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Abilitati si talente
Cluburile cu plata si activitatile optionale incluse in programul standard permit copiilor sa isi descopere potentialul creativ, sa se cunoasca pe sine si mediul inconjurator, sa fie deschisi si originali in modul lor de a se exprima. Scopul acestor cursuri atelier este stimularea creativitatii, a capacitatii de autoexprimare si exersarea diferitelor tehnici creative sau academice.
Image is not available
ArrowArrow
ArrowArrow
Slider