Cluburi cu plata liceu

Heading layer

Nine tenths of education is encouragement.

Image is not available
Image is not available

Anatole France

Image is not available
Slider

Cluburi cu plata

 

I. CLUBURI DE GRUP:

Web Design, Teatru&Improvizatie, Baschet, Cinematografie, Emotii pe hartie, Tenis, Robotica, Judo/ Sambo, Fotografie, Limbi Straine (franceza/ germana/ spaniola/ chineza).

 

II. CLUBURI INDIVIDUALE:

Consiliere, Pian, Limba Franceza, Limba Germana, Limba Spaniola, Limba Chineza.

WebDesign

Cursul de WebDesign pentru copii este conceput pentru a-i introduce pe cei mici in bazele web designului, structurat astfel incat sa inteleaga parcursul logic din spatele fiecarui site.

Cursul este unul introductiv, in care punem bazele teoretice a ceea ce inseamna un site, cu prezentare de exemple, un site scris corect versus un site care nu respecta reguli de webdesign, alegerea corecta a culorilor, fonturilor etc.

Teatru & Improvizatie

Această modalitate de exprimare artistică are ca scop principal antrenarea minții și a corpului prin jocuri și exerciţii. Crește energia participantului, spiritul de acţiune și îmbunătățește felul în care acționează și reacționează. Este o formă de cunoaștere și exprimare personală și artistică.Teatrul ajută dezvoltarea culturii generale și a logicii. Frica de a vorbi și de a se exprima în public va fi diminuată sau complet ștearsă, datorită individualizării si creșterii stimei de sine.

Baschet

Clubul are ca scop inițierea oricărui copil dornic de baschet și iubitor de mișcare. Baschetul pretinde spirit de echipă, inteligență și rezistență nervoasă.

Echipa Laguna Sharks oferă copiilor oportunitatea de a-și îmbunătăți stilul de joc, de a-și forma abilitățile necesare unui sportiv de performanță, dezvoltarea spiritului de echipa și, nu în ultimul rând, dezvoltarea încrederii în forțele proprii pentru a ieși învingător atât în competiții, cât și în viață.

Emotii… pe hartie

Înlocuirea scrisului de mână cu scrierea la tastatură determină schimbarea deprinderilor de comunicare orală și scrisă, ceea ce face ca generațiile tinere să piardă progresiv contactul cu limba corectă.

Elevii se confruntă din ce în ce mai des cu aranjarea incorectă a textului în pagină sau scris ilizibil și incorect. Ignoranța și comoditatea față de natura limbii se reflectă, din nefericire, și în calitatea gândirii și, cu atât mai mult, a examenelor scrise pe care le susțin.

Clubul este soluția ideală pentru corectarea și prevenirea greselilor de caligrafie și ortografie.

Limbi straine

Limbile straine ii ajuta pe oameni sa se imprieteneasca, sa se bucure de momentele petrecute in medii noi, sa aprofundeze culturi total diferite de a noastra. Toti cei care doresc sa isi extinda orizonturile culturale si sa inteleaga mentalitatile altor popoare, pot studia atat individual, cat si la grup, limba franceza sau japoneza. Beneficiile studiului limbilor straine la copii: dezvoltarea gandirii critice, analitice, dar si a creativitatii, memorarea unor reguli de pronuntie, a unui vocabular nou ajuta la intarirea creierului, “muschiul” gandirii, cresterea empatiei si a curiozitatii copiilor fata de obiceiurile altor culturi, dar si fata de modelele acestora de gandire.

Fotografie

Atelierul de Fotografie oferă copilului tău ocazia de a învăța cum să creeze o poveste interesantă si cum să o prezinte.

Toți putem spune povești și este o abilitate care poate fi exersată. Poveștile sunt peste tot în viața noastră: cărți,

filme, reclame sau lucruri de zi cu zi.

Ce învață copilul tău?

– istoria fotografiei;

– reguli de compoziție;

– limbajul fotografic;

– cum să folosească lumina în fotografie;

– cum să facă prima lui expoziție.

Judo/ Sambo

Cu peste 6 ani experienta in lucrul cu copiii, multipla campioana nationala, medaliata la turnee internationale si campionate europene Roxana Halus, Sensei de Judo, se alatura echipei IOANID.

Propunerea sa este participarea la cursuri de judo pentru elevi, o ora saptamanala de joaca, in care cei mici vor invata ce inseamna prietenia, sinceritatea, onoarea, modestia, autocontrolul, respectul si seriozitatea. …Pe scurt, elevii IOANID isi vor insusi codul moral al Judo-ului.

Robotica

Anul acesta activitatea clubului se va axa pe programare de roboti si constructii de subansambluri

robotice. O mare parte din activitatea de la clasa va fi dedicata proiectelor.

Vom lucra cu roboti programabili prin blocuri de comenzi dar si cu piese si accesorii robotice.

Iata cativa dintre robotii cu care vom lucra: Botley, Artie 3000, Engino, Ozobot, MBot.

Tenis

Programele de pregatire sportiva sunt destinate tuturor jucatorilor, indiferent de varsta sau nivel de experienta. Selectia, initierea, pregatirea si perfectionarea continua au scopul de a le maximiza acestora potentialul si de a preveni accidentarile specifice. Intreg procesul de pregatire se incadreaza intr-un plan de dezvoltare pe termen lung ca model de lucru, folosindu-se o metoda de predare unitara si activitati interdisciplinare, asigurate de specialisti atestati.

Cinematografie

Cursul îşi propune o călătorie în lumea filmului de la apariţia sa până în prezent. Vom porni de la primele imagini filmate vreodată (fraţii Lumiere), filmul mut (Chaplin), la apariţia filmului cu sunet (The Jazz Singer), a celui color (Edward Turner) şi vom trece prin genurile de film (Comedie, Dramă, Thriller, Animaţie etc.), actori celebri, regizori celebri, toate aceste informaţii  fiind structurate şi adaptate special  pentru vârsta cursanţilor.

Cursul se finalizează cu realizarea de către cursanţi a unui scurtmetraj de maxim 10 min. Aceştia vor fi grupaţi pe echipe (scenariu, regie, interpretare actoricească) şi vor fiautorii exclusivi ai filmului , tema acestuia fiind aleasă de omun acord.

YOU & ME?
It all starts with a Date
Studiu individual
Echipa IOANID intelege faptul ca liceenii nu raspund pe masura asteptarilor noastre la pasivitatea care caracterizeaza in acest moment procesul de predare, motiv pentru care obiectivul nostru principal il reprezinta crearea unor experiente de invatare care sa atraga elevii. Predarea va fi una de tip interactiv, expunand participantii la experiente de invatare, ateliere practice. Misiunea noastra devine aceea de a stimula liceenii, echilibrandu-I si pregatindu-I ca viitori adulti intr-o institutie in care procesul static traditional devine dinamic si captivant.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
VIITOR AICI SAU AFARA
Institutia noastra elevilor sai posibilitatea de a-si continua studiile atat in tara, cat si in strainatate, avand sansa de a se inscrie la Universitati internationale. Echipa noastra de consilieri pregateste pentru liceeni planuri de actiune individuale, care sa ii ajute sa obtina locuri la facultati de top din strainatate, indrumandu-i catre pregatirea dosarelor de admitere si a sustinerii examenelor, in functie de domeniul ales.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Programe de voluntariat
si orientare profesionala
Consilierii scolari IOANID dezvolta la clase programe de voluntarat in diverse domenii, pe teme sociale (mentorat pentru elevi din centre partenere, suport oferit echipelor care ingrijesc animale etc) sau ateliere de consiliere si orientare profesionala in vedere identificarii abilitatilor si alegerea carierei corecte pe viitor. Activitatile noastre se desfasoara atat la sediile IOANID (unde invitam reprezentanti din domenii identificate de elevi ca reprezentand interes – medicina, avocatura, entertainment, blogging/vlogging etc) sau la partenerii nostri (Orange, Virgin Radio, Fundatia Chance for Life etc).
Image is not available
Slider