Scoala de vara

teaching children to count is fine, but teaching them what counts is best

Image is not available
Image is not available

Bob Talbert

Heading layer
Image is not available
Image is not available
Slider

IOANID Summer School

Pe langa oferta de tabere pentru aceasta vara, echipa IOANID a gandit si un program antrenant din care nu lipsesc activitati educationale in aer liber si intervale zilnice dedicate efectuarii temelor de vacanta: IOANID SUMMER SCHOOL, program dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 8 ani. Anul acesta, scoala de vara va avea loc in perioada 3 – 28 iulie 2017, cursurile urmand a se desfasura, ca in fiecare an, la sediul IOANID Preschool International Education.

Localizata in cadrul Complexului Rezidential STEJARII (Strada Jandarmeriei, nr. 14), institutia este inconjurata de padure, oferind un cadru natural unde se va invata prin joc si descoperire. Intreaga cladire a fost construita pornind de la conceptul de forest school, oferind posibilitatea desfasurarii activitatilor atat in interior, cat si in aer liber, datorita spatiilor exterioare proprii fiecarei clase, special amenajate. De asemenea, in cadrul complexului rezidential se afla si Stejarii Country Club, in incinta caruia se vor desfasura atat cluburile optionale, cat si unele activitati din programul zilnic al copiilor.

Pentru ca ne dorim ca si in acest an toti participantii sa se bucure de avantajele unei scoli de vara in aer liber, toate activitatile se vor reuni sub tema “Captain Planet – The power is yours” , care cuprinde urmatoarele 4 saptamani de explorare : EARTH Week, FIRE Week, WIND Week si WATER Week. Stim ca ai toate calitatile necesare pentru a deveni urmatorul eco-erou si te provocam sa te alaturi noua, sa iti castigi inelul care te va duce in echipa Capitanului Planeta!

O prezentare detaliata a fiecarei saptamani, precum si informatii despre tipuri de program si tarife veti gasi in brosura din atasament, alaturi de contract si de formularul de inscriere. Tarifele cuprind programul educational, mesele, dar si toate excursiile sau vizitele care sunt prevazute in cadrul programului de vara.

Speram ca veti considera oferta noastra alternativa perfecta pentru lungile zile de vara si va asteptam in numar cat mai mare!

Daca aveti nelamuriri sau intrebari privind IOANID SUMMER SCHOOL, va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

summerjpg

PROGRAM:

PROGRAM SCURT: 09:00 – 13:30
PROGRAM LUNG: 09:00 – 17:00

COSTURI:

PROGRAM SCURT:

1 saptamana – 160 euro (mese incluse: mic-dejun, o gustare si pranz)
4 saptamani – 420 euro (mese incluse: mic-dejun, o gustare si pranz)

PROGRAM LUNG:

1 saptamana — 205 euro (mese incluse: mic-dejun, 2 gustari si pranz)
4 saptamani — 800 euro (mese incluse: mic-dejun, 2 gustari si pranz)

ATENTIE!

Toate aspectele financiare si discounturi sunt mentionate in contractul IOANID SUMMER CAMP. Costurile nu se modifica in cazul in care copilul nu se prezinta la clase. Costurile prezentate includ activitatile educationale si mesele, dar nu si cluburile optionale!

summerjpg2

Daca doriti sa va inscrieti copilul la cursurile de vara IOANID, ne puteti contacta prin:

YOU & ME?
It all starts with a Date
Mici CERCETATORI
Filosofia noastra este construita in jurul conceptului de life-long learning (invatare pe intreg parcursul vietii), avand ca paradigma a invatarii constructivismul. Curriculumul este construit in jurul unui set de valori cuprinse in Profilul celui care invata si urmarim formarea unor tineri echilibrati, pentru care pregatirea intelectuala, emotionala, etica si fizica sunt la fel de importante.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
MASA LA IOANID
In functie de programul ales, copilul dumneavoastra va beneficia de trei sau patru mese incluse (micul dejun, masa de pranz si doua gustari), acestea fiind pregatite in bucataria IOANID in ziua respectiva. In pregatirea meselor zilnice, folosim ingrediente proaspete de la furnizori atent selectionati pe criterii de alimentatie BIO. Oferim un meniu variat si echilibrat, stabilit impreuna cu cadrele medicale, respectand principii nutritionale necesare in dezvoltarea si cresterea copilului.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Abilitati si talente
Cluburile cu plata si activitatile optionale incluse in programul standard permit copiilor sa isi descopere potentialul creativ, sa se cunoasca pe sine si mediul inconjurator, sa fie deschisi si originali in modul lor de a se exprima. Scopul acestor cursuri atelier este stimularea creativitatii, a capacitatii de autoexprimare si exersarea diferitelor tehnici creative sau academice.
Image is not available
ArrowArrow
ArrowArrow
Slider