IOANID Talent Show, ediția a II-a

Gimnastică, dans contemporan, chitară, pian, voce, de toate acestea ne-am bucurat la IOANID Talent Show, un eveniment organizat de echipa IOANID, alături de Consiliul Elevilor. Prin acest proiect ne propunem să promovăm valorile sănătoase ale comunității IOANID, să stimulăm exprimarea talentelor și antrenarea lor într-un mediu prietenos și încurajator.

În plus, copiii își dezvoltă încrederea în forțele proprii și au curajul de a încerca lucruri noi. Pentru că ne dorim să creăm un mediu non-competitiv, concursul presupune valorificarea tuturor talentelor, încurajând manifestarea artistică. Ajutorul membrilor din Consiliul Elevilor a fost unul semnificativ, ei implicându-se prin promovarea evenimentului, organizarea logistică a audițiilor și a galei, dar și prin jurizarea prestațiilor colegilor.

Înscrierile au avut loc pentru elevii claselor a II-a până la a IX-a. Categoriile de concurs sunt următoarele: Dans, Teatru, Entertainment, Muzică și Altele. Primele două Gale IOANID Talent Show au avut loc la Teatrului Țăndărică, respectiv Teatrul Excelsior.

Dominic a fost câștigătorul primei ediții, cu o interpretare extraordinară la pian. A doua ediție a fost câștigată de Daria, cu un dans spaniol care a fermecat juriul format din Andi Moisescu, Anca Biriș, Irina Deleanu și Daniel Jinga.