Festivitățile de final de an școlar, într-o manieră inedită

La încheierea unui an în care eforturile tuturor – elevi, profesori și părinți – au fost unele extraordinare, ne-am dorit să răsplătim rezultatele obținute de elevi și curajul de care au dat dovadă în aceste ultime luni de școală, prin organizarea unei festivități de premiere, la care să ne revedem încă o dată în formulă completă.

Chiar dacă după ultimele cursuri nu am mai auzit sunetului clopoțelului, iar întâlnirile noastre s-au terminat prin apăsarea butonului “Leave meeting”, în cadrul platformei Google Classroom, ne-am bucurat să ne revedem, chiar și pentru o ora, cu toți elevii noștri.

Pe lângă diplomele și premiile obișnuite, cei mai talentați copii, finaliști în Gala Online IOANID Talent Show, au primit trofeele personalizate, iar părinții au primit diplome speciale, pentru întreg efortul depus în perioada de școlarizare la distanță.

Festivitățile au avut loc în condiții de maximă siguranță pentru părinți, copii și profesori, în aer liber și păstrând distanța de doi metri între scaune. Respectând regulile impuse de legislația în vigoare, fiecare elev a fost însoțit de maximum doi adulți, pentru a evita formarea unor grupuri numeroase, iar tuturor participanților li s-a luat temperatura.