OPEN DAY: Petrece-ți timpul altfel… într-o școală

Echipa Liceului Internațional IOANID organizează un eveniment de tip Open Day, dedicat elevilor claselor  VIII – XII,

cu ocazia inaugurării unui nou sediu al liceului pe Calea Victoriei, nr. 109.

Participarea este gratuită și evenimentul va avea loc pe 30 iunie, de la ora 14.00. Programul este unul relaxant, cu activități inedite, bazate pe tehnologie, susținute de specialiști în domeniu. Proiecte în Canva, instalații de fizică experimentală, compoziții & experiențe muzicale la Theremin (un instrument muzical aparte, pe care nu trebuie să-l atingi atunci când vrei să cânţi la el.), cuvinte încrucișate, expoziție de pictură sau vizite în tranșeele primului război mondial prin intermediul ochelarilor de realitate virtuală, toate acestea fac parte din programul evenimentului.

Participarea se face pe bază de înscriere, prin completarea formularului:  https://www.ioanid.com/ziua-portilor-deschise/

Un nou sediu = un hub de învățare

La treisprezece ani de la deschiderea porților primului sediu IOANID și la numai patru ani de la inaugurarea ultimei clădiri a grupului de instituții, echipa este pregătită să pășească în lumea viitorului, prin crearea nu doar a unei instituții de învățământ, ci a unui hub de învățare. O abordare educațională nouă, cu o nouă misiune, pentru a răspunde nevoilor actuale ale liceenilor și pentru a-i aduce mai aproape de școală și profesiile viitorului. Din toamnă, noul sediul al liceului se va situa pe Calea Victoriei, nr.109, într-o clădire care îmbină atât eleganța arhitecturală, cât și dinamismul și vitalitatea zonei efervescente. Cele cinci etaje ale campusului central vor fi organizate sub forma unor laboratoare și ateliere de lucru, în care elevii din clasele IX-XII din sistem românesc (clase de filologie și științe ale naturii), dar și din sistem internațional Cambridge să participe la experiențe practice de învățare. Se va sparge bariera tradiționalului prin preluarea de către profesori și elevi, pe rând, a rolului de mentor și îndrumător. Obiectivele vizează atât excelarea academică, lucru demonstrat de rezultatele obținute de Liceul Internațional IOANID, prin plasarea repetată în top școli din București, dar și dezvoltarea personală a membrilor comunității. Astfel, fiecare licean va deveni mai încrezător în sine, va fi responsabil, ascultat, dinamic și își va dezvolta abilități precum managementul problemelor sau a situațiilor de criză, creativitatea, pregătindu-se să devină cetățeni universabil într-o lume în continuă schimbare.

 

Echipa IOANID oferă tuturor celor interesați de înscrierea într-un astfel de sistem posibilitatea de a participa la „Ziua Porților Deschise” pentru a lua contact cu stilul de abordare educativ, pentru a afla mai multe detalii despre sistemul privat de învățământ și pentru a petrece timpul altfel… într-o școală.

Mai multe detalii despre oferta educațională pentru clasele IX-XII se regăsesc aici: https://www.ioanid.com/high-school-educational-offer/