High School Camps

Nine tenths of education is encouragement.

Image is not available
Image is not available

Anatole France

Image is not available
Slider

Tabara de grafica, pictura si modelaj a avut loc langa Sighisoara, in saptamana  15 – 20 iulie .

Elevii au fost cazati timp de  5 nopti la Motelul Corsa din Sighisoara, au avut pensiune completa si transport dus-intors cu microbuz.  Au fost insotiti de profesorii de la clasa, iar coordonatorul excursiei a fost profesoara de arte, Manuela Moscal. In drumetiile si excursiile din zona, copiii au fost indrumati de un ghid autorizat de turism.

 

Programul atelierelor:

Ziua 1. Pregatire ateliere de lucru
Ziua 2.  Pastel pe panza – „Peisaj citadin”(Sighisoara)
– tehnici diverse – același subiect –
Ziua 3.
  Modelaj – „Natura” – elemente vegetale
                                         – lut – 3 D
Ziua 4.
 Acrilic pe panza – „Culori din cetate”
Ziua 5Modelaj – „ Spațiul natural”
– bețe, lut, folie de aluminiu – 3D
 Ziua 6. Pregatirea întoarcerii acasa

YOU & ME?
It all starts with a Date
Studiu individual
Echipa IOANID intelege faptul ca liceenii nu raspund pe masura asteptarilor noastre la pasivitatea care caracterizeaza in acest moment procesul de predare, motiv pentru care obiectivul nostru principal il reprezinta crearea unor experiente de invatare care sa atraga elevii. Predarea va fi una de tip interactiv, expunand participantii la experiente de invatare, ateliere practice. Misiunea noastra devine aceea de a stimula liceenii, echilibrandu-I si pregatindu-I ca viitori adulti intr-o institutie in care procesul static traditional devine dinamic si captivant.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
VIITOR AICI SAU AFARA
Institutia noastra elevilor sai posibilitatea de a-si continua studiile atat in tara, cat si in strainatate, avand sansa de a se inscrie la Universitati internationale. Echipa noastra de consilieri pregateste pentru liceeni planuri de actiune individuale, care sa ii ajute sa obtina locuri la facultati de top din strainatate, indrumandu-i catre pregatirea dosarelor de admitere si a sustinerii examenelor, in functie de domeniul ales.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Programe de voluntariat
si orientare profesionala
Consilierii scolari IOANID dezvolta la clase programe de voluntarat in diverse domenii, pe teme sociale (mentorat pentru elevi din centre partenere, suport oferit echipelor care ingrijesc animale etc) sau ateliere de consiliere si orientare profesionala in vedere identificarii abilitatilor si alegerea carierei corecte pe viitor. Activitatile noastre se desfasoara atat la sediile IOANID (unde invitam reprezentanti din domenii identificate de elevi ca reprezentand interes – medicina, avocatura, entertainment, blogging/vlogging etc) sau la partenerii nostri (Orange, Virgin Radio, Fundatia Chance for Life etc).
Image is not available
Slider