Inscriere la Bursele de Excelenta Globalworth

Heading layer

Nine tenths of education is encouragement.

Image is not available
Image is not available

Anatole France

Image is not available
Slider

Fundația Globalworth și Liceul Internațional IOANID caută tineri cu rezultate excepționale în programul – Bursele de Excelență Globalworth

Programul  Burse de Excelență  este dedicat  elevilor de clasa a X-a care se înscriu la Liceul Internațional IOANID, principalul criteriu de evaluare fiind media obținută în clasa a IX-a de minimum 9.50.

Bursele de Excelență Globalworth reprezintă un program de susținere a performanței în educație, prin care 12 tineri cu rezultate excepționale sunt susținuți pe parcursul celor patru ani de liceu. Din cele 12 locuri, două sunt încă disponibile. Elevii se pot înscrie la una dintre cele două clase, la profilul filologie sau științele naturii.

Elevii admiși vor urma cursurile Liceului Internațional IOANID, având oportunitatea de a se pregăti zilnic, după cursuri, alături de profesorii de la clasă, astfel încât, la sfârșitul clasei a XII-a, ei să se poată înscrie la bacalaureatul internațional, examen care le deschide calea către numeroase universități de prestigiu din străinătate.

Bursele integrale acoperă toate cheltuielile școlarizării la o instituție de învățământ privat: manuale, auxiliare, ore suplimentare de limba engleză, mese de prânz și ore de teme cu profesorii de la clasă. În plus, acestea pot fi acordate până la sfârșitul ultimului an de liceu, dacă elevii continuă să obțină rezultate foarte bune (media anuală de minimum 9).

Persoanele interesate pot depune dosarul de înscriere la concurs în perioada 7 – 31 iulie, la sediul IOANID din strada Nicolae Iorga, numărul 21. Rezultatele finale se vor afișa pe site-ul IOANID pe 2 august.

CALENDAR

Dosarul de admitere va conține:

– Adeverintă de elev, eliberată de școală la care acesta este înscris și care atestă media 10 la purtare și minimum media 9,50 în clasa a IX-a ;

– Formular de înscriere, disponibil pe site-ul www.ioanid.com;

– Copie a carnetului de elev;

– Recomandare din partea unui profesor de la clasă;

– Alte dovezi ale activității elevului (certificate ale examenelor de limbi străine, diplome de participare la concursuri, certificate de voluntariat etc.).

Etapele evaluării sunt:

  • Etapa I – dosarele depuse vor fi analizate de o comisie a școlii și se va selecta un număr de elevi (în funcție de rezultatele obținute) care se vor prezenta la următoarea etapă – 50p;
  • Etapa a II-a – media generală obținută în clasa a IX-a– 50p.

! proba de dosar este eliminatorie
! bursele se vor acorda in ordinea descrescatoare a punctajului obtinut
! anterior etapei a II-a va avea loc o intalnire a candidatilor si a parintilor cu conducerea scolii

Liceul Internațional IOANID a fost deschis în luna septembrie a anului 2018 și se află în apropierea zonei Piața Romană din București, într-o clădire monument istoric. Grădinița IOANID și Școala Gimnazială IOANID funcționează încă din 2009, având împreună în jur de 400 de elevi.  Conceptul IOANID are în centru un program educațional competitiv, de înaltă calitate, într-un mediu în care se încurajează învățarea și cercetarea.

Mai multe detalii despre Programul de Burse de Excelență Globalworth puteți găsi pe site-ul instituției  sau contactând reprezentanții școlii, la telefon – 0758.054.437 – sau prin e-mail – [email protected].

YOU & ME?
It all starts with a Date
Studiu individual
Echipa IOANID intelege faptul ca liceenii nu raspund pe masura asteptarilor noastre la pasivitatea care caracterizeaza in acest moment procesul de predare, motiv pentru care obiectivul nostru principal il reprezinta crearea unor experiente de invatare care sa atraga elevii. Predarea va fi una de tip interactiv, expunand participantii la experiente de invatare, ateliere practice. Misiunea noastra devine aceea de a stimula liceenii, echilibrandu-I si pregatindu-I ca viitori adulti intr-o institutie in care procesul static traditional devine dinamic si captivant.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
VIITOR AICI SAU AFARA
Institutia noastra elevilor sai posibilitatea de a-si continua studiile atat in tara, cat si in strainatate, avand sansa de a se inscrie la Universitati internationale. Echipa noastra de consilieri pregateste pentru liceeni planuri de actiune individuale, care sa ii ajute sa obtina locuri la facultati de top din strainatate, indrumandu-i catre pregatirea dosarelor de admitere si a sustinerii examenelor, in functie de domeniul ales.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Programe de voluntariat
si orientare profesionala
Consilierii scolari IOANID dezvolta la clase programe de voluntarat in diverse domenii, pe teme sociale (mentorat pentru elevi din centre partenere, suport oferit echipelor care ingrijesc animale etc) sau ateliere de consiliere si orientare profesionala in vedere identificarii abilitatilor si alegerea carierei corecte pe viitor. Activitatile noastre se desfasoara atat la sediile IOANID (unde invitam reprezentanti din domenii identificate de elevi ca reprezentand interes – medicina, avocatura, entertainment, blogging/vlogging etc) sau la partenerii nostri (Orange, Virgin Radio, Fundatia Chance for Life etc).
Image is not available
Slider